Uyku Düzeni
93 görüntüleme
C
Cansu E.
3 Nisan 2026 00:26
Kızım iki yaşında [ideal.uyku](ideal.uyku). Saati 20.00 21.00 arası olması gerekiyor diyorlar ama ben uyku düzeni yapmaya çalışıyorum küçükken uyuyodu ama büyüdükçe uyku saati geç olmaya başladı en geç 21..00uyutmaya calısıyorum uyumuyo direniyo kalkiyo uyuyamıyorum en geç on on buçuk gibi .uyuyo sekiz dokuz gibi uyutmak sartmi ben ne [yaptıysam.uyutamiyorum](yaptıysam.uyutamiyorum)
A
Arzu.G
3 Nisan 2026 00:35
Bence şart degil 22.00da uykuda olması yeterli .daha erken uyutmak istiyorsanız bir saat öncesinden uyaranlar ışık hareketli oyunlar ortadan kaldırın beynine vücuduna gözüne de uyku sinyali lazım .19.aydayiz 9-10 arası uyuyor genelde bazen 11i buluyor oyuna doymadiysa zorla uyutmaya çalışmıyorum bir iki gün geç yattı diye sorun etmiyorum .sabah kalkma saati 8 i geçmiyorsa bence gayet normal bebeğiniz
Y
Yasemin D. ..
3 Nisan 2026 00:54
Oğlum dokuz aylık 21:00da gece uykusunu geçiş ama sık uyanıyor bu diş sancısı ne zaman geçecek 😒
A
Arzu.G
3 Nisan 2026 01:44
Oğlum dokuz aylık 21:00da gece uykusunu geçiş ama sık uyanıyor bu diş sancısı ne zaman geçecek 😒
C
Cansu E.
3 Nisan 2026 13:46
Bence şart degil 22.00da uykuda olması yeterli .daha erken uyutmak istiyorsanız bir saat öncesinden uyaranlar ışık hareketli oyunlar ortadan kaldırın beynine vücuduna gözüne de uyku sinyali lazım .19.aydayiz 9-10 arası uyuyor genelde bazen 11i buluyor oyuna doymadiysa zorla uyutmaya çalışmıyorum bir iki gün geç yattı diye sorun etmiyorum .sabah kalkma saati 8 i geçmiyorsa bence gayet normal bebeğiniz