Uyku Düzeni
119 görüntüleme
B
Büşra K. ..
29 Mart 2026 22:11
6 aylık bebeği olan arkadaşlar uyku düzeniniz nasıl rica etsem paylaşır mısınız
C
Ceren D.
29 Mart 2026 22:15
Sabah 06:30 -07:00 arası uyanıyor 9:00-9:15 arası bir kısa uyku sonra 11 gibi biraz uyuyor 1,5 saat vs 16:30-17:00 arası tekrar uyku yapıyor 1 saat kadar bazen. Sonra 20:30-21:00 gece uykusu ama gece 2,3 kez meme için uyanıyor, meme de uykuya devam ediyor. Gündüz saatleri yarım saat 1 saat kadar değişebiliyor . İnstagramda dr hasret akmanın önerisine istinaden sabahları ilk uyanmadan sonra emzirip besleyip dışarı çıkıyoruz. Çook soğukta olsa hava yağmurluda vs dışarda bir kısa uyku yapıyor mesela bunu 2 aydır yapıyoruz akşam uyku saati bayadır şaşmadı ama tabi bahsettiğim gibi geceleri 2,3 kez emme yapıyor. Osman hocanın youtubede 6. Ay videosunu izledim orada mesela kesintisiz uyku yaparlar diyor

Afranur K.
29 Mart 2026 22:18
Benim de Ceren hanımla birebir aynı neredeyse sadece biz 7.30-8.00 arasında kalkıyoruz, plandaki tüm saatler de 1 saat ileriye kayıyor doğal olarak.
Ve evet sabah 10.30 dan önce mutlaka biz de yürüyüş yapıyoruz hasret hocayı takip ederek öğrendim ben de ve inanılmaz faydalı olduğunu düşünüyorum hem anne hem bebek için
Ve evet sabah 10.30 dan önce mutlaka biz de yürüyüş yapıyoruz hasret hocayı takip ederek öğrendim ben de ve inanılmaz faydalı olduğunu düşünüyorum hem anne hem bebek için
B
Büşra K. ..
29 Mart 2026 22:19
Ceren Hanım benim ikinci çocuğum meğer benim ilk kuzum melekmiş bu çocuk uyumuyor yarım saat ya da 45 dk 3 buçuk aylıkken bir başladı 6 aylık oldu hâlâ aynı salıncak sevmiyor kucak sevmiyor memede uyumak istiyor ona da ben müsaade etmiyorum tam bir kaos yani anlayacağınız
B
Büşra K. ..
29 Mart 2026 22:20
Benim de Ceren hanımla birebir aynı neredeyse sadece biz 7.30-8.00 arasında kalkıyoruz, plandaki tüm saatler de 1 saat ileriye kayıyor doğal olarak.
C
Ceren D.
29 Mart 2026 22:21
Ceren Hanım benim ikinci çocuğum meğer benim ilk kuzum melekmiş bu çocuk uyumuyor yarım saat ya da 45 dk 3 buçuk aylıkken bir başladı 6 aylık oldu hâlâ aynı salıncak sevmiyor kucak sevmiyor memede uyumak istiyor ona da ben müsaade etmiyorum tam bir kaos yani anlayacağınız
B
Büşra K. ..
29 Mart 2026 22:22
Büşra hanım merakımı maruz görün ancak meme de uyumasına neden müsade etmiyorsunuz

Afranur K.
29 Mart 2026 22:23
Afranur Hanım tek çocuğum olsa yürüyüş evet olabilirdi ama o saatte ilk kızımın kahvaltı yapması gerekiyor
B
Büşra K. ..
29 Mart 2026 22:26
10.30 öneriken saat aslında, ben de her zaman uyanıyorum bazen akşam 5 de de çıkarttığım oluyor, hayat her zaman aynı rutinde tabi ki ilerlemez haklısınız her iki çocuğunuz için ortak bi Aralık oluşturmak zorundasınız haklı olarak.