Uyku Düzeni

149 görüntüleme
A

Ayşe B.

17 Mart 2026 18:54
2 aylık bir bebeğin uyku süresi ne kadar olmalı gündüz ne kadar uyumalı
E

Esraa

17 Mart 2026 19:15
Uyanıklık süreleri ortalama 1-1bucuk saat olmalı. En geç bir buçuk saatin sonunda yatirirsaniz iyice yorulmadan rahat uykuya geçer. Aşırı uyarılıp yorulduklarında uykuya geçiş zor oluyo. Yani toplamda 4 uyku falan yaptırıyorum ben gündüz. Kimi bir veya bir buçuk saat sürüyo kimisi 45 dk. Ama gündüz uykularını toplamı 4 saat civarında oluyo. Akşamda 19.00-20.00 arası geceye geçiyo
Emel C.

Emel C.

17 Mart 2026 19:47
Uyudu uygulamasını kullanabilirsiniz takip için ben öyle yapıyorum 11 aylık oldu çok faydasını gördüm hem uyku duzenide oturur buyuyunce
A

Ayşe B.

17 Mart 2026 19:48
Esraa
Uyanıklık süreleri ortalama 1-1bucuk saat olmalı. En geç bir buçuk saatin sonunda yatirirsaniz iyice yorulmadan rahat uykuya geçer. Aşırı uyarılıp yorulduklarında uykuya geçiş zor oluyo. Yani toplamda 4 uyku falan yaptırıyorum ben gündüz. Kimi bir veya bir buçuk saat sürüyo kimisi 45 dk. Ama gündüz uykularını toplamı 4 saat civarında oluyo. Akşamda 19.00-20.00 arası geceye geçiyo
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Uyanıklık süreleri içinde ne yapıyorsunuz acaba bizimki ya ağlıyor ya uyuyor 🤦🏽♀️
A

Ayşe B.

17 Mart 2026 19:48
Emel Coşar
Uyudu uygulamasını kullanabilirsiniz takip için ben öyle yapıyorum 11 aylık oldu çok faydasını gördüm hem uyku duzenide oturur buyuyunce
Daha önce duymamıştım uygulamayı teşekkür ederim 🙏🏻
E

Esraa

17 Mart 2026 21:32
Ayşe Bedel
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Uyanıklık süreleri içinde ne yapıyorsunuz acaba bizimki ya ağlıyor ya uyuyor 🤦🏽♀️
Yani o biraz şans tabi bebekten bebeğe değişiyor benimki çok ağlayan bi bebek değil. 3 aylık oldu şimdi. Nasıl geçiriyoruz derseniz genelde uyandığında böyle yarım saate yakın evin içinde turluyoruz etrafı izlemeyi seviyor, sonra oyun halimiz var bazen ona koyuyorum onda takılıyor, yine kartları var onları gösteriyorum bazen biraz müzik açıyorum zaman dolunca zaten kendide huzursuzlanmaya başlıyor her şeyden anlıyorum ki uykusu gelmiş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir