Uyku Duzeni

77 görüntüleme
S

Seval Y.

21 Ocak 2026 07:30
Bebeğinizin uykusu ne zaman düzeldi. Bebegim 4 ay 20 günlük, duzenli uykularımiz vardi sonra gece uykusu bozuldu direnmeye basladiz uyku egitimi verecegim diye iki gündür iyice bozuldu. Desteksiz bebek büyütüyorum yurt dışında çok yoruldum artik. 1 yasinda düzeliyor mu
N

Nazlı

21 Ocak 2026 07:58
Bizimde uykularımız düzenliydi. 4. aya girince bozuldu. 5.5 aylığız, bende eğitim verip vermeme konusunda kararsızım. Araştırabildiğim kadarıyla 6 aydan sonra eğitime başlayın diyorlar. Eğitim verseniz de bir günü bir gününü tutmayabilir. O tür durumda eğer sizi istiyorsa esneklik gösterin çünkü annesini istemesi en doğal hakkı diye okudum. Tabiki hayat kalitemizi çok etkiliyor ama ilerde düzeleceğine inanıyorum
S

Seval Y.

21 Ocak 2026 08:13

Nazlı

Bizimde uykularımız düzenliydi. 4. aya girince bozuldu. 5.5 aylığız, bende eğitim verip vermeme konusunda kararsızım. Araştırabildiğim kadarıyla 6 aydan sonra eğitime başlayın diyorlar. Eğitim verseniz de bir günü bir gününü tutmayabilir. O tür durumda eğer sizi istiyorsa esneklik gösterin çünkü annesini istemesi en doğal hakkı diye okudum. Tabiki hayat kalitemizi çok etkiliyor ama ilerde düzeleceğine inanıyorum

Umarım bir gün düzelir, suan uyku eğitiminden vazgeçtim. Dayanabildigim yere kadar bebegin akışına uyacağım. Uyku aralıkları beslenme rutinler hepsine çok dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor demekki zamanı değil
N

Nazlı

21 Ocak 2026 08:30

Seval Yelken

Umarım bir gün düzelir, suan uyku eğitiminden vazgeçtim. Dayanabildigim yere kadar bebegin akışına uyacağım. Uyku aralıkları beslenme rutinler hepsine çok dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor demekki zamanı değil

İnanıyorum sizin de bebeğiniz çok güzel uykulara geçiş yapacak içinizi ferah tutun. Bebeği öyle kabullenerek daha sakin annelik yapabiliriz. En azından kendim için öyle düşünüyorum. Size de aktarayım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir