Uyku Duzeni
77 görüntüleme
S
Seval Y.
21 Ocak 2026 07:30
Bebeğinizin uykusu ne zaman düzeldi. Bebegim 4 ay 20 günlük, duzenli uykularımiz vardi sonra gece uykusu bozuldu direnmeye basladiz uyku egitimi verecegim diye iki gündür iyice bozuldu. Desteksiz bebek büyütüyorum yurt dışında çok yoruldum artik. 1 yasinda düzeliyor mu
N
Nazlı
21 Ocak 2026 07:58
Bizimde uykularımız düzenliydi. 4. aya girince bozuldu. 5.5 aylığız, bende eğitim verip vermeme konusunda kararsızım. Araştırabildiğim kadarıyla 6 aydan sonra eğitime başlayın diyorlar. Eğitim verseniz de bir günü bir gününü tutmayabilir. O tür durumda eğer sizi istiyorsa esneklik gösterin çünkü annesini istemesi en doğal hakkı diye okudum. Tabiki hayat kalitemizi çok etkiliyor ama ilerde düzeleceğine inanıyorum
S
Seval Y.
21 Ocak 2026 08:13
Bizimde uykularımız düzenliydi. 4. aya girince bozuldu. 5.5 aylığız, bende eğitim verip vermeme konusunda kararsızım. Araştırabildiğim kadarıyla 6 aydan sonra eğitime başlayın diyorlar. Eğitim verseniz de bir günü bir gününü tutmayabilir. O tür durumda eğer sizi istiyorsa esneklik gösterin çünkü annesini istemesi en doğal hakkı diye okudum. Tabiki hayat kalitemizi çok etkiliyor ama ilerde düzeleceğine inanıyorum
N
Nazlı
21 Ocak 2026 08:30
Umarım bir gün düzelir, suan uyku eğitiminden vazgeçtim. Dayanabildigim yere kadar bebegin akışına uyacağım. Uyku aralıkları beslenme rutinler hepsine çok dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor demekki zamanı değil