Uyku Düzeni

98 görüntüleme
Merve K. .

Merve K. ..

2 Ocak 2026 21:49
Merhabalar,bebeğim 5 aylık güne 8 de başlıyoruz ilk uykusunu 11-12 gibi yapıyor sonrasında 3-4,7-8 ve gece uykusu 11-12 civarı oluyor ne kadar diretsemde uyku düzeni oluşturamadım gece 9 dan sonra uyanıyor uyumak istemiyor bu düzen hep aynı şekilde ilerliyor gündüz uykusunu çok fazla aldığı için midir?sizce ne yapmalıyım?
D

Dilruba C. ..

2 Ocak 2026 21:55
Benim kızımda sizin gibi 5, aylık altı aydan sonra uyku düzeni oturuyormuş şu anda onlara bağlıyız ne zaman uyumak isterlerse o zaman uyuyup uyanıyorlar zamanla oturacağını düşünüyorum ben de
Merve K. .

Merve K. ..

2 Ocak 2026 22:08
Umarım dediğiniz gibi düzelir çünkü bizimle uyuyup bizimle uyanıyor
B

Betül ..

2 Ocak 2026 22:52
Benimki de 5 ay 20 günlük aynı dediğiniz gibi bizimle uyuyup bizimle uyanıyor uyku saatleri de sizinkine benziyor ne yaptıysam olmadı o yüzden bıraktım zamanla düzelecektir
Z

Zeynep Ö.

3 Ocak 2026 02:02
Merhaba gece gündüzkavramı yaratın bir süre akşam olunca beyaz ışık kullAnmayın gündüz yürüyüşleri yapın gece gündüz kavramı gelişsin zamanlada alışır iinşallah
Merve K. .

Merve K. ..

3 Ocak 2026 06:45
Ay inşallah şimdiden nasıl alışırsa öyle gider diyorlar ama bıraktım bende zamanla düzelir umarım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir