Uyku Düzeni

130 görüntüleme
B

Beyza ..

14 Temmuz 2025 06:35
Bebegim 8 aylık mesela sabah 8 de kalktı kaç saat sonra 1. Uykuya yatmalı 2 gündüz uykusu yapicam 11 diye düşündüm çünkü gunduz uykuları kısa oluyor döngü dediğimiz şeyde takılı kalıyor
K

Kübra Y.

14 Temmuz 2025 16:12
Saat konusunda bir saat veremem ama bu durumlarda bence bebeğini iyi gözlemle ve öyle uykularını yaptır. Kimde gördüysem hep bu şekilde yapmışlar. Bir süre sonra bebek kendiliğinden alışıyor.
Z

Zeynep ..

14 Temmuz 2025 16:20
Döngüde takılı kalmasının bi sebebi destekli uyuması. Ben 8 de kalkıyorsa 10:30 da yatırıyorum diğer uyku aralığı 3 saat oluyor sonraki da gece uykusuna geçişte 3.5 saat
B

Beyza ..

14 Temmuz 2025 18:47
Desteksiz uyuyamiyorum bugün denedim çok agliyor ve kucağıma aldigimda bile zor susuyor ne yapacağımı bilmiyorum
Z

Zeynep ..

14 Temmuz 2025 18:53
Desteksiz uyku bir anda olmaz kademeli şekilde azaltılmalı beşikte uyutmaya geçtiyseniz her ağladığında kucağa alıp bırakmanız onu çıldırtmaktan başka bir işe yaramaz maalesef. Beşik içinde sakinleştirmenin yollarını bulmalısınız
Y

Yaprak A.

15 Temmuz 2025 22:48
Beyza hanım oğlumda desteksiz uyuyamıyordu yani kucakta sürekli evde deli danalar gibi koşturuyordum. Ve omuzum sırt ağrım mahfoluyodum.Bi arkadaşımın tavsiyesiyle hoppala zıp zıp salıncaktan aldım. Bir aydır nefes aldım. Uykusu düzeldi diyemem hala saat ve düzen sıkıntım var ama en azından salıncakta uyuyo. Bende yanına oturup uyumasını bekliyorum. Uykuya geçişi çok kısaldı. Bu zıp zıp salıncak yaylananlardan. Belki değerlendirmek istersiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir