Uyku Durumu

102 görüntüleme
C

Cansu Ş.

11 Temmuz 2025 16:23
4.5 aylık bebeğim gündüz uykuları hep 45 dakika ve uykudan uyanınca esnemeye başlıyor 1.5 saatte 1 uyutmaya çalışıyorum ama uykuları asla ama asla uzamıyor ve akşama dek hep huzursuz ne yapmalıyım doktorla görüşmem gereken bir konu mudur
M

Merve G. Ü.

11 Temmuz 2025 16:54
Merhaba , 4. Ayda bir atak haftası ve uyku gerilemesi var. Haftanıza göre kontrolünü sağlayabilirsiniz. 30 ve 45. Dakikalar uyku döngüleri , burada bebek uykuya geçişte hangi desteklerle uyuyorsa yine o destekleri istiyor olabilir. Örneğin desteğiniz emzikse yine emzik vermelisiniz ya da kucakta uyuyorsa yine kucağa almalısınız. 45. Dakika döngüsü 5-10 dakika sürebiliyor. 40. Dakikada bebeği gözlemleyerek deneyebilirsiniz. Buna benzer konularda bilgi edinmek için instagramda mervecakirilesaglikliuyku (tavsiye) sayfasındaki videoları izleyebilirsiniz.
C

Cansu Ş.

11 Temmuz 2025 16:57
hepsini denedim kucağımda uyuyor zaten ama asla işe yaramadı hiç birisi
M

Merve G. Ü.

11 Temmuz 2025 17:06
Hiç karamsarlığa kapılmayın sadece sakin kalmaya çalışın. 5.5 ay sonrası çok daha sakin hale geliyor bebekler 💐
C

Cansu Ş.

11 Temmuz 2025 17:12
çok yoruldum çok teşekkür ederim 🤧🤧🤧
R

Rukiye E. Ö.

11 Temmuz 2025 19:08
Bebegim 4 aylik ve son 3-4 gundur tam olarak dediginiz durumu yasiyorum bir turlu uykusunu surduremiyor 45dk da uyaniyor ama uykusunu almiyor tam olarak, hep bi uyku hali hep bi mizmiz temas kucak durumu, demek ki bi tek benim basima gelmiyomus, ne yaparsam yapayim uzatamadim uykulari
C

Cansu Ş.

11 Temmuz 2025 19:08
ne yapacağız inanın bilmiyorum çok yoruldum gerçekten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir