Uyku Direnmesi
102 görüntüleme

Bihter Ç.
14 Kasım 2025 14:09
6 ay 24 günlük , gündüz uykularımız neredeyse yok gibi . Sürekli uykuya direniyor asla uyumak istemiyor uyusa bile 30 dk sonra kalkıyor toplam belki gün içinde 1 saat ya uyuyodur ya uyumuyodur . Sanırım dişler çıkıyor osanit kullanıyoruz 3 saatte 2 tane olarak ama odafayda etmiyor . Öneriniz var mı veya bu bir dönem mi
B
Betül H.
15 Kasım 2025 11:34
Bihter hanım aynı sorundan bende konu açmıştım şimdi gördüm yazdığınızı .Bizim ikinci dişimizde uc verdi.Uc verene kadar dediğiniz gibiydi uykular .Ucu çıktı bir tık rahatladı gece uykularımız hala ne yazık ki 2 saatte bir uyanma ile devam ediyor .Ben gündüz uyku öncesi tetagil sürüyorum bir tık rahatlatıyo .Uykudan önce buzdolabından çıkardığım diş kasıyıcılarını veriyorum .Hatta uyandığında oyun oynarkende veriyorum .Papaty çayına batırdıgım ağız mendilleri buzdolabında duruyor bazen onuda veriyorum .Doktorumuzun tavsiyesi zaten tetagildede papatya ekstresi var.yani olabildiğince soğuk şeyler veriyorum iki uyku arası .Bir de taze soğan 😂 kontrollü şekilde emiyor .Bir haftada bu uyguladıklarım en azından gündüz uykularını bir tık uzattı deneyin isterseniz .Gece memede geçiyoruz uykuya diş yüzünden ne yazık ki onu bırakamıyorum .Gece uyanmalarında azalır belki ama işte ..diş çıkaran bebek memeye düşkün oluyor .Ve inanın biraz çıkınca bile bir tık rahatlayacaksınız .Azıcıkta masaj yapın çok hafif diş etlerine .Dilerim çabucak geçer bu dönemler .Sunuda unutmamak lazım geçsin diye bekliyoruz ama bir daha bu kadar küçük olmayacaklar unutmayın .(: Bebeğime tek başıma bakıyorum bazen bende basa çıkamıyorum ama içimden hep bu cümleyi söylüyorum.

Bihter Ç.
15 Kasım 2025 12:04
Çok sağolun Betül Hanım ne güzel uzun uzun yazmışsınız 🥹 tavsyelerinizi deneyeceğim çok teşekkür ederim bende tek başıma bebek büyüten bir anne olarak çok iyi anlayabiliyorum sizi 🌸🤗