Uyku Desteği

124 görüntüleme
Dilek A.

Dilek A.

17 Nisan 2026 12:49
Destekle uyutmak yanlış mı? Bebeğim biberon ile uykuya dalıyor sosyal medyada o kadar çok uyku eğitimiyle ilgili video var ki bebeğinizi desteksiz uyutun 3 günde desteğe son vs.sanki destekle uyutan anneler yanlış bir şey yapıyormuş gibi gösterılıyor ve şahsım adına üzülüyorum kendimi suçluyorum. Sizlerin bu konudaki fikri nedir?
J

Jale K.

17 Nisan 2026 13:43
Hiç kendini suçlu hissetme bugunu bıdaha yasamıycaksın bebegın ve sen nasıl daha iyi hissedıyorsan onun konforu busekılde tamamsa gerisi onemlu degıl inan.kızım 25 aylık oldu emzırmeyı yenı sonlandırdım cunku ole ıstedım ve hazır degıldık ilkokula gdene kadarmı emzırceksın dedıler.uyurken emzırdım laf ettıler, ben uyutuyorum laf ettıler,şimdide kreşe gondermedıgım ıcın laf edıyolar herseye laf eden yada ınternette kendı hayatımızın tam tersinin dogru oldugunu savunan insanlarla karsılasman cok [normal.sen](normal.sen) kendını ıyı hıssedıyorsan bebegın mutluysa gerısı gercekten [onemsiz.ben](onemsiz.ben) bugunu gerıye sarıp yasamayacagım kızım bıdaha 25 aylık olmayacak buyuyor zaman [gecıyor.bugun](gecıyor.bugun) zorlandıgım hersey yarın kızıma anlatacagım bı anı olarak kalacak
İ

İrem

17 Nisan 2026 13:51
Jale hanıma katılıyorum. Ben de gündüz uykularını memeden ayırarak yapsam da gece uykularında meme ile uyumayı bebeğim de ben de çok seviyoruz. Annenin de bebeğin de keyfi yerinde ise bence de gerek yok:)
Dilek A.

Dilek A.

20 Nisan 2026 08:45
Teşekkür ederim cevaplarınız için öyle tabi bir daha bu zamana geri dönemeyeceğiz belki bira daha büyüdüklerinde kucağımızda bile durmak istemeyecekler anın tadını cıkarmak en güzeli içime su serptiniz🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir