**🚨 Uyku Damlası Şoku!**

249 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

20 Nisan 2026 21:42
Selam anneler, bugün kızımı uyku sorunu için doktora götürdüm ve bize bebeklere özel bir damla reçete edildi.  Aranızda doktor kontrolünde bu tarz bir uyku desteği kullanan var mı? 樂

Aslında işe yarıyor ama bir anne olarak içim pek rahat etmedi... ❤️啕 Doktorumuz üstüne basa basa "Asla her gün verme, sadece çok çaresiz kaldığında yarım ölçek kullan" dedi. İsim paylaşmak doğru olmaz diye yazmıyorum ama bu durumu yaşayan, tecrübesi olan var mı? 

Sizce kullanmalı mıyım yoksa akışına mı bırakmalı? Fikirlerinize çok ihtiyacım var! ✨[9ay 27 günlül] kızım
G

Gülcan Ş.

20 Nisan 2026 21:44
Çok gecmıs olsun ilk kızımda uyku ilacı verılmıstı zadited miydi neydi verirdim kızım çok baygın olurdu uyanırdı ama etrafındakiler aldırmazdı yani uyusuk uyusukdu sonra varsın uyumasın diyip ilacı bıraktım korktum sizin gibi
M

Mehves

20 Nisan 2026 21:46
10 aylık kızım asla uyumuyor. Ama asla damla falan kullanmam. Bizdede vermişti ama içim rahat etmedi vermedim. Savaşa savaşa gidiyoruz bakalım
M

Mehves

20 Nisan 2026 21:47
Bu arada zaditense eğer o alerji ilacı. Yani nihayetinde ilaç 🙄 lütfen kullanmayın ne gerek var gereksiz ilaca?
G

Gülcan Ş.

20 Nisan 2026 21:50
Mehves
Bu arada zaditense eğer o alerji ilacı. Yani nihayetinde ilaç 🙄 lütfen kullanmayın ne gerek var gereksiz ilaca?
Evet o ilaçtı iki kere verdim çok affersiniz kızım salak gibi oldu yaa korktum bişey olacak diye bir daha vermedim
Ebru K.

Ebru K.

20 Nisan 2026 22:11
Bize de önerdi ama ben düşünmedim bile almadım altı aylık kızım varsın uykusuz kalalım ağlasın ama ilaç asla
Fatma A. U.

Fatma A. U.

20 Nisan 2026 22:17
Benim kızımda hiç uyumuyor 10 ayımızı bitirdik bu zamana kadar geldik

Diş sancısı için calpolu zor veriyorum zararı olur diye sırf uyusun diye damla falan asla vermem

Varsın hayatı birlikte tekrar öğrenelim birlikte keşfedelim

Ama sırf uyuması için böyle şeylere gerek olmadığını düşünüyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

20 Nisan 2026 22:34
Fatma Albina U
Benim kızımda hiç uyumuyor 10 ayımızı bitirdik bu zamana kadar geldik

Diş sancısı için calpolu zor veriyorum zararı olur diye sırf uyusun diye damla falan asla vermem

Varsın hayatı birlikte tekrar öğrenelim birlikte keşfedelim

Ama sırf uyuması için böyle şeylere gerek olmadığını düşünüyorum
Bizde 10 ay girecegiz ama hani ciddi şekide uyku yok zt içim rahah ettmedi bende ağrı kesici verdim ama hani onu içse bile uyumıyor böyle ilerliyoruz bu gün gittigimizde önerildi ama desiğim gibi asla içim rahat etmedi
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

20 Nisan 2026 22:35
Ebru Kaya
Bize de önerdi ama ben düşünmedim bile almadım altı aylık kızım varsın uykusuz kalalım ağlasın ama ilaç asla
Aldım açıkçası ama kulanmaya ceseret etmeyi geçtim vijdanım asla rahat etmedi o yüzden kulanmadım
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

20 Nisan 2026 22:36
Mehves
10 aylık kızım asla uyumuyor. Ama asla damla falan kullanmam. Bizdede vermişti ama içim rahat etmedi vermedim. Savaşa savaşa gidiyoruz bakalım
Vallaha bizde de durum 17 18 gündür böyle ve uyumasını geçtim süreki ağlıyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

20 Nisan 2026 22:37
Gülcan Şahan
Çok gecmıs olsun ilk kızımda uyku ilacı verılmıstı zadited miydi neydi verirdim kızım çok baygın olurdu uyanırdı ama etrafındakiler aldırmazdı yani uyusuk uyusukdu sonra varsın uyumasın diyip ilacı bıraktım korktum sizin gibi
Evet en iyisi vermemek yapaçak bir şey yok gibi elbet düzelir
Fatma A. U.

Fatma A. U.

20 Nisan 2026 22:38
🧸Ebru Keleş 🧸
Bizde 10 ay girecegiz ama hani ciddi şekide uyku yok zt içim rahah ettmedi bende ağrı kesici verdim ama hani onu içse bile uyumıyor böyle ilerliyoruz bu gün gittigimizde önerildi ama desiğim gibi asla içim rahat etmedi
Biz kanguruyla kesesindeki yavrusu gibiyiz evde beraberiz yemek çamaşır temizlik hep beraber yapıyoruz hergün işe birlikte gidiyoruz bütün bunlar olurken kızım 15 20 dakika arası kendi istediği zaman şekerlemesini yapıyor onun dışında evde eşimle dönüşümle uyuyoruz

Evet çok zor hep bir koşturmacanın içindeyiz anneler olarak ama uyumuyor diye ilaç verme fikride bana çok saçma geldi doktor çok değişikmiş
G

Gülcan Ş.

20 Nisan 2026 22:40
🧸Ebru Keleş 🧸
Evet en iyisi vermemek yapaçak bir şey yok gibi elbet düzelir
İllaki düzelir içiniz ferah tutun bazen başka yerde uyutmak da işe yarıyor özellikle gündüzleri ben bazen öyle yapıyorum o uyuyunca ben de yarım saat uyuyup dinlenmiş oluyorum
Rumeysa K.

Rumeysa K.

22 Nisan 2026 11:19
Bizede yazmıştı sadece bir gece denedim ve bin pişman oldum farklı bir doktora götürdüm beni öldürseler de hiçbir bebeğe melantonin yazmam dedi. Bence kullanmayın sizde
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

22 Nisan 2026 11:21
Rumeysa Kaya
Bizede yazmıştı sadece bir gece denedim ve bin pişman oldum farklı bir doktora götürdüm beni öldürseler de hiçbir bebeğe melantonin yazmam dedi. Bence kullanmayın sizde
Yok vermedim zt baya uyku puroblemi yaşıyoruz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir