Uyku Damlası Kullanan Var mı
202 görüntüleme
E
Elanur
7 Haziran 2026 22:18
Bebeğim 11 aylık diş çıkarma döneminde çok huzursuz uykuları çok parça ve derin uyuyamıyor uyku damlası kullandınız mı faydasını gördünüz mü artık çok yoruldum günüm bebeğimi uyutmaya çalışmakla geçiyor
C
Cansu G.
7 Haziran 2026 22:21
Benim bebegimin de uyku sorunlari var bir kac defa kullandik Bay baynight, ilk uykuya dalmasina yardim ediyor ama uzun bir uyku saglamiyor. Muhtemelen yine parcali olacaktir ama daha kisa surede uyutabilirsiniz.
H
Hatice M.
7 Haziran 2026 22:25
Benim oğlumda 5 aylık her gece 7/8 kere uyanıyoruz bende baybay aldım ama 2 güm denedim işe yaramadı

Fatma A. U.
7 Haziran 2026 22:44
Benim kızımda uyumuyor 11 aylık ama asla damla kullanmadım
E
Elanur
7 Haziran 2026 22:48
Benim bebegimin de uyku sorunlari var bir kac defa kullandik Bay baynight, ilk uykuya dalmasina yardim ediyor ama uzun bir uyku saglamiyor. Muhtemelen yine parcali olacaktir ama daha kisa surede uyutabilirsiniz.
E
Elanur
7 Haziran 2026 22:49
Benim oğlumda 5 aylık her gece 7/8 kere uyanıyoruz bende baybay aldım ama 2 güm denedim işe yaramadı

Afranur K.
7 Haziran 2026 22:51
Uyku damlalarının uykunun derinleşmesini sağlamıyorlar sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor ama bence asıl sorun yan etkileri. Uyku terörü yapma potansiyeli olan bir ilaç. Açıkçası çok önerilmeyen bir ilaç grubu.
A
Ayşe G.
7 Haziran 2026 22:51
11 aylık bebeğim, 7-8 aylıkken birkaç kere baybay night verdim ama işe yaramadı, halsizleştirdi sakinleşti ilk uykuya kolay daldı ama gece boyu uyanmaya devam etti hatta etkisi var mı bilmiyorum ama daha enerjik uyandı gece uyanmalarında sonra kullanmadım bir daha
B
Begüm A.
7 Haziran 2026 23:24
Aklı başında hiç bir insan ve hiçbir doktor önermez size uyku damlasını… keza Osman hocada öyle… çok ağrısı varsa calpol vermenizi tavsiye ederim yatmadan 1 saat önce
A
Aslıhan G.
7 Haziran 2026 23:46
Öncelikle uykusuzluğun sizleri ne kadar yıprattığını anlayabiliyorum hepimiz aslında dönem dönem bebişler büyürken geçiyoruz bu süreçlerden . Bahsi geçen tüm damlalar uykuda derinlik değil kimi bebekte uykuya geçişi kolaylaştırıyor fakat ne yazıkki içeriklerinden dolayı uzun kullanımlarda bebekte agresiflik yaratıyor . Bu tür damlalar derdinize derman olmayacak olduğu gibi ilerleyen süreçte başka problemler çıkaracaktır . Bunun yerine gün içerisinde temiz hava da aktiviteler , her gün ılık bir duş vb gibi rutinleri yılmadan denemenizi tavsiye ederim
Yükleniyor...