Uyku da Oda Derecesi 15 Aylık

75 görüntüleme
B

Burcu Ç. ..

5 Temmuz 2025 20:06
Hocam 24-26 derece ideal diyorlar. Aşırı serin geliyor bana. 27 derecede kısa kollu zıbın ve şortla uyuttum. Kafası ıslak yıkanmış gibi terli. Kanda sorun çıkmadı uykuya dalarken çok terliyor.
Allah aşkına derecelerde ne giydirmeyliyiz. Terliykrn yapacak birşey de olmuyor öyle uyuyor oda hastalığı getiriyor. 15 aylık bu arada
S

Sibel Y.

5 Temmuz 2025 20:55
Bebeklerde çocuklarda kahverengi yağ dokusu biz yetişkinlere göre fazla olduğu için biz üşürken onlar üşümek yerine aksine sizinde yazdığınız gibi terliyorlar ve bu da maalesef hastalığı beraberinde getiriyor. Benim bebeğimde terleyen bir bebek terleme genelde genetik oluyor ben hamileykende normalde de terleyen biriyim keza babamızda aynı şekilde. Şu an odamız 26.1 derece bebeğimin üzerinde kısa kollu şortlu tulum var üzerinde de ince müslin örtü var buna rağmen sırt üstü yattığında sırtı terliyor. Ayrıca soğuk değil sıcak hasta eder nasıl alıştırırsanız öyle gider bırakın serin serin uyusun bebekler bende buna çok zor alıştım ama takip ediyorum serinde üstü ince örtülü ya da örtüsüzken çok daha rahat uzun uyuyor bebeğim. Erkek bu arada 10 aylık.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir