Uyku da Gazı Varmış Gibi Ağlayıp Uyanma

62 görüntüleme
M

Meryem T. ..

6 Ağustos 2025 20:07
Bebeğim 6 aylık destekli uyuyor kucakta ayakta ve emerek nerdeyse saat başı ayaklarını hızlı hızlı sallayıp ağlayıp uyanıyor uyksundn gaz diye düşünüp karnına dokunuyorum masaj için daha çok ağlıyor kucağıma alıyorum emiyor ve geri uyuyor sabaha kadar böyle devam ediyor belli bir saatten sonra yorgun düşüp kucağımda emzirip uyutuyorm yerine bırakmıyorm öyle uyuyoruz ozaman hiç uyanmıyo destekli uyuduğu için mi yoksa gerçekten gaz sancısı mı anlayamıyorum artık ne yapabilirim
N

Nazlı Ö. ..

6 Ağustos 2025 20:11
Merhaba ben kesinlikle gazdan olduğunu düşünüyorum. Siz emzirdikce tekrar gazlanıyor muhtemelen. Biraz emzirme aralarını açın, emzirme zamanı iyi doğduğundan emin olun. Ve her emzirme öncesi video var gaz masajı diye ben çok faydasını görmüştüm lütfen onu uygulayın emzirme öncesi ama gerçekten fayda ediyor. Diş sancısı da olabilir, diş için bir adım attınız mı? Damaklarına karanfil yağı sürün belki huysuzlugu giderebilir . Geçmiş olsun 🌸
M

Meryem T. ..

6 Ağustos 2025 20:15
Diş konusu zaten 2 dişini erken çıkardı daha 3 buçuk aylıkken biara bir diş sancısı başladı gibi oldu ama şuan ki o değil gibi çünkü ağzı yüzü ile bir hareketi yok sadece hızla bacak sallayıp ağlıyor gaz normalde yenidoğan döneminde bile genelde çıkarırdı çok sorun yaşamazdı bir de gaz olsa o gazı çıkarmadan nasıl geri uyuyor ki üstelik her gece ve her saat başı ve emmeden asla geri uyumuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir