Uyku Bölünmesi

82 görüntüleme
Ü

Ümran T.

17 Ağustos 2025 13:36
Merhaba, oğlum 8 ay 12 günlük. 20 gündür geceleri bir saat arayla ağlayarak uyanıyor. Diş sancısı olduğunu düşündüğüm için ilaç da verdim faydası olmadı. Sürekli emmek istiyor. Ne yapmamı önerirsiniz gerçekten çok yoruldum. Aile desteği olmadan tek başına büyütmeye çalışıyorum ve çok zor. Gündüzleri de 2 bazen 3 Sefer en fazla 40 dakika olmak üzere uyuyor.
Fadile B.

Fadile B.

17 Ağustos 2025 15:09
Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki bende öyleyim dişten dolayı olabilir diş granürleri karanfil zeytinyağı yapabilirsin umarım hemen geçer de sende rahatlarsın
Ü

Ümran T.

17 Ağustos 2025 17:23
Hiçbiri işe yaramıyor. Artık yatağında da uyumak istemiyor gerçekten napacağımı bilmiyorum şaşıp kaldım
Fadile B.

Fadile B.

18 Ağustos 2025 10:30
Her uyumadan önce Ilık bir duş aldırın bunu denediniz mi Ben bazen Sabah uykusu alamadığım da duş aldırıyorum 2 saat blok uykusu yapıyor
H

Hicret K. ..

18 Ağustos 2025 10:36
Uykusundan önce katı gıda veriyorsanız karnı ağrıyor olabilir
K

Kader D.

18 Ağustos 2025 10:49
Benim bebeğim 5 aylık oda geceleri sürekli uyanıyor emmek istiyor uyandığı zaman da bağırarak ağlıyor ben takip ettim biraz acıktığı için ağlıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir