Uyku Arkadaşı
124 görüntüleme
T
Tansu K. ..
10 Temmuz 2025 09:19
Bebeğim 9 aylık uyku gerilemesi yaşıyoruz bu sıralar büyük ihtimalle diş sancilarimizda var bu yüzden uyku arkadaşı alıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim

Elifnur Ö.
10 Temmuz 2025 10:15
Sadece uyku uyuyacağı zamanlarda yanına bırakarak zamanla alıştırabiliriz. Bir uyku rutini oluşturmanızı öneririm. Genelde biraz zaman alıyor ancak pes etmeden devam etmeniz gerekir. Uyku arkadaşını biraz göğsünüzde bekletmek, 1-2 damla süt damlatmak faydalı olabilir
T
Tansu K. ..
10 Temmuz 2025 16:39
Teşekkür ederim uyku rutinimiz var fakat dişden dolayı uykuya direniyor sanırım sadece Zaman gerek biliyorum, uyku arkadaşı önerinizi denicem
M
Melis Y.
10 Temmuz 2025 18:30
Ben ebebekten bir tavşan aldım. Sizin gibi bizim durumumuz da. Uyumaya başlamadan yanımıza alıyoruz şuan. Arasa oynuyor arada oralı olmuyor. Ama sarılıp uyuması falan yok. Uyumadan önce oynuyor bazen o kadar. Belki alışır diye deniyorum bende
T
Tansu K. ..
10 Temmuz 2025 18:43
İnşallah alışır benimki de aynı sadece oynuyor hatta bazen onu bile istemiyor, zaten alismazsa başka bir uyku arkadaşı denerim diye düşünüyorum
M
Melis Y.
11 Temmuz 2025 04:59
Algıları iyice açıldı. Yavaş yavaş alısacaklar diye umuyorum.
B
Betül H.
11 Temmuz 2025 12:55
2 aylık bebek gündüz uykularını kucakta yapıyor uyku arkadaşı edinsem yatağına alıştırmada fayda eder mi acaba ?
T
Tansu K. ..
11 Temmuz 2025 13:07
Erkenden alistirabilirsin uyku arkadaşına daha iyi olur bence bizimki 9 aylık daha önce alisanliklari olduğu için alıştırmak çok daha zor memede uyuyor bazen bazen sallayarak