Uyku Arkadaşı

124 görüntüleme
T

Tansu K. ..

10 Temmuz 2025 09:19
Bebeğim 9 aylık uyku gerilemesi yaşıyoruz bu sıralar büyük ihtimalle diş sancilarimizda var bu yüzden uyku arkadaşı alıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim
Elifnur Ö.

Elifnur Ö.

10 Temmuz 2025 10:15
Sadece uyku uyuyacağı zamanlarda yanına bırakarak zamanla alıştırabiliriz. Bir uyku rutini oluşturmanızı öneririm. Genelde biraz zaman alıyor ancak pes etmeden devam etmeniz gerekir. Uyku arkadaşını biraz göğsünüzde bekletmek, 1-2 damla süt damlatmak faydalı olabilir
T

Tansu K. ..

10 Temmuz 2025 16:39
Teşekkür ederim uyku rutinimiz var fakat dişden dolayı uykuya direniyor sanırım sadece Zaman gerek biliyorum, uyku arkadaşı önerinizi denicem
M

Melis Y.

10 Temmuz 2025 18:30
Ben ebebekten bir tavşan aldım. Sizin gibi bizim durumumuz da. Uyumaya başlamadan yanımıza alıyoruz şuan. Arasa oynuyor arada oralı olmuyor. Ama sarılıp uyuması falan yok. Uyumadan önce oynuyor bazen o kadar. Belki alışır diye deniyorum bende
T

Tansu K. ..

10 Temmuz 2025 18:43
İnşallah alışır benimki de aynı sadece oynuyor hatta bazen onu bile istemiyor, zaten alismazsa başka bir uyku arkadaşı denerim diye düşünüyorum
M

Melis Y.

11 Temmuz 2025 04:59
Algıları iyice açıldı. Yavaş yavaş alısacaklar diye umuyorum.
B

Betül H.

11 Temmuz 2025 12:55
2 aylık bebek gündüz uykularını kucakta yapıyor uyku arkadaşı edinsem yatağına alıştırmada fayda eder mi acaba ?
T

Tansu K. ..

11 Temmuz 2025 13:07
Erkenden alistirabilirsin uyku arkadaşına daha iyi olur bence bizimki 9 aylık daha önce alisanliklari olduğu için alıştırmak çok daha zor memede uyuyor bazen bazen sallayarak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir