Uyku 7 Ay

140 görüntüleme
B

Batuhan U.

21 Haziran 2025 21:54
Oğlum 7 aylık oldu beşiğinde yatarken sürekli dönüyor neredeyse 1 saate bir uyanıyor herhangi bir sıkıntı veya sağlık sorunumuz yok şükür ki. Ana kucağında yatırdığımızda 2 saate bir uyanıyor sizce ana kucağında yatırmak faydalı mı yoksa yer de mi yatırmamız gerekiyor. Aynı sıkıntıları yaşayıp sorunu çözebilen var ise destek bekliyoruz
G

Göz

21 Haziran 2025 22:23
Benim kızım 5 ay 20 günlükten 6 ay 6 günlüğe kadar bu şekilde huysuzlanmıştı anakucağında uyuyordu ordan alıp yerine koyunca bile uyanıp ağlıyodu biraz öyle idare ettik zordu ama geçti eski düzene döndük bazı bebeklerde atak haftaları farklı oluyomuş internetten baktım sonradan da
Sıla

Sıla

21 Haziran 2025 22:43
Ben doğduğu günden itibaren sürekli pış pış pat pat yöntemi uyguladım saatleri belirli o yüzden her uyku saati geldiğinde uyutmam için ağlıyor şuan 7 aylık tek sorunumuz gündüz uyku sayısı 3 kere ama hep yarım saat uyuyup kalkıyor bir türlü uzatmıyor ne yaparsam yapayım
Ş

Şehnaz U. ..

22 Haziran 2025 06:58
Sıla hanim Uykusunun 25. Dakikasında yani uyanmadan beş dakika önce, vücuduyla tepki verene/ kipirdayana kadar bebeğinize dokunun böylelikle uyku süresini uzatmış oluyormuşsunuz biz bunu yaptık bir hafta sonra yapmaya gerek kalmadan uyku süresi 1-2 saate çıktı
Sıla

Sıla

22 Haziran 2025 19:35
Yaa onuda deneyeyim o zaman inşallah işe yarar😅
S

Sevdegül D.

23 Haziran 2025 15:34
Ben bu yöntemi deniyorum ama maalesef zaten yatağına koyuyorum 10 dkka sonra uyanıyor hiç gündüz uykusu yok gecede 2 saatte bir uyanıyor
E

Elif A.

24 Haziran 2025 10:13
Benim de kızım 7 aylık sürekli dönüyor ve gece uykusunda normalde deliksiz uyurdu şuan 3 saatte bir uyanıyor diş çıkarma döneminden dolayı olduğunu düşünüyorum
B

Betül B. ..

24 Haziran 2025 18:18
Her bebekte gelişim süreçleri ve atak ya da huysuzluk zamanları değişiyor sırf bakım ihtiyacı olunca bile uyanan bebek olabilir o yüzden dert etmeyin nerde uyutmak istiyorsanız uyutun bebek kendini nerede güvende hissediyorsa ama kendi yatağını bilmesi de iyidir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir