Uyku

111 görüntüleme
F

Feyzanur U. ..

21 Ağustos 2026 13:40
9.5 aylık bebegun bazen 2 bazen 3 uyku yapıyor uyudugunda 1 saat veya yarım saat uyuyor saatlerini düzenini de kurmaya çalışıyorum ama uzun uyku yapmıyor
Z

Zeynep O. ..

21 Ağustos 2026 14:23
Benim bebeğim de 10.5 aylık hala 3 uyku yapıyor uykuları kısa kısa ve sabah erken uyanıyor bir türlü uzatmiyorum iki uykuya düşmesi lazimken
F

Feyzanur U. ..

21 Ağustos 2026 15:04
Bizde de durum aynı makale uzun uyumuyor asla 1 saati asmaz erkek uyur erken kalkar
B

Berrak B.

21 Ağustos 2026 16:07
Ben uyku yüzünden çok tükenmiştim. Uyku eğitmeni ile çalıştık düzene girdi. Arada uykusu bozulduğunda yazarım hemen ilgilenir sağolsun. Merve Aydın instgramdan bakabilirsiniz
Mine Ş.

Mine Ş.

21 Ağustos 2026 16:12
Bebeğinizi sabah en geç 8 de uyandırın uyanıklık saatlerini yaşına uygun düzeltirseniz bir kaç günde farkı görürsünüz. 9,5 aylık bir bebek için 2 uyku idealdir. Sabah uyanıştan 3 saat sonra ilk uyku sonraki uyanıştan 3,5 saat sonra ikinci uyku gece uykusu öncesi uyanıklığı 4 saat olabilir. Tabi bunu bir günde değil gün gün 15-20 dk uyanıklıpı uzatarak yapmalısınız
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir