Uyku

86 görüntüleme
N

Necibe N. Ç.

18 Ağustos 2026 14:10
Bebeğim 10 buçuk aylık tek uykuya geçmek istemesini nasıl anlayabilirim bu aydan sonra geçen anneler varsa yardımcı olabilir mi ?
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

18 Ağustos 2026 14:13
Uyku süresi ne kadar mesela yatırdığınızda ne kadar uyuyor
N

Necibe N. Ç.

18 Ağustos 2026 14:20
🧸Ebru Keleş 🧸
Uyku süresi ne kadar mesela yatırdığınızda ne kadar uyuyor
2 uyku yapıyor sabah uykusunu 1,5 saat uyuyor diğer uykuyu da 1 saat bazen 1,5 saat
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

18 Ağustos 2026 14:23
Necibe Nur Çay
2 uyku yapıyor sabah uykusunu 1,5 saat uyuyor diğer uykuyu da 1 saat bazen 1,5 saat
Uyku süreleri 40 dk düşerse anlarsınız 14 aylık olaçal 2 gündür tek uykuya geçtik daha çok küçük gece uykusuna kaçta geçiyor
N

Necibe N. Ç.

18 Ağustos 2026 14:25
🧸Ebru Keleş 🧸
Uyku süreleri 40 dk düşerse anlarsınız 14 aylık olaçal 2 gündür tek uykuya geçtik daha çok küçük gece uykusuna kaçta geçiyor
Anladım,4 buçuktan önce uyandığı için 8 de geçiyor bazen 8 buçuğa da kalıyor ama sabaha kadar çok uyanıyoruz 4 5 kere emmek için normal mi bilmiyorum anne sütünden başka bir şey almıyor uykuya memeyle geçiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

18 Ağustos 2026 14:27
Necibe Nur Çay
Anladım,4 buçuktan önce uyandığı için 8 de geçiyor bazen 8 buçuğa da kalıyor ama sabaha kadar çok uyanıyoruz 4 5 kere emmek için normal mi bilmiyorum anne sütünden başka bir şey almıyor uykuya memeyle geçiyor
Memeye alışkanlık varsa uyanmalar olur diş sancısı vs gibi şeyler bazen bebekler kendileri de uyumak istemiye biliyor biliyor
N

Necibe N. Ç.

18 Ağustos 2026 14:27
Anladım o zaman hala 2 uykuyla devam edeceğiz teşekkür ederim
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

18 Ağustos 2026 14:29
Necibe Nur Çay
Anladım o zaman hala 2 uykuyla devam edeceğiz teşekkür ederim
Rica ederim 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir