Uyku

135 görüntüleme
F

Fulya N. ..

31 Temmuz 2026 09:29
Bebeğim 11 aylık doğduğundan beri uykuları hep sıkıntılıydı. Son çare bay bay damla kullandım ama onun da bir faydasını göremedim. Gündüzleri uyumasa da bir şekilde idare edebiliyorum ama gece de uyumayınca artık çekilmez bir hal alıyor. Bir önerisi olan var mı acaba uyumasa için ne yapabilirim.
Duygu B. B.

Duygu B. B.

31 Temmuz 2026 10:00
Uyumamasının altında yatan soruna biraz bakmak gerekmiyor mu? Bizim doktorumuz uyku damlaları, diş jelleri hepsine karşı olduğu için mesela 4. ay atağında bana söylediği şey şuydu: Gezdireceksin. Ben de araçla gezdirmeye başladım. 2-3 günde bir kriz tuttuğunda araçla gezdiriyorum gece yarım saat 1 saat. Uykuya dalınca ya da dalmasına yakın yatağına koyuyorum. Bizimkinin nedeni diş ağrıları, dünyayı daha çok görme isteği bir de alerji :) yani sizinkinin de nedenine bakılması gerekiyor. yoksa yaptığın her şey ne yazık ki ya geçici bir çözüm olur ya da hiç çözüm olmaz.
F

Fulya N. ..

31 Temmuz 2026 10:14
Neler neler denedik maalesef hiç bir çözüm bulamadım doktorumuzla da konuştuk ama sağlık olarak bir problemi de yok çok çaresiz kaldım
Ş

Şeyda A.

31 Temmuz 2026 12:32
Arkadaşın dediği gibi altında yatan sorunu bulmak gerekiyor biz de bu durumları yaşadık hatta üç hafta boyunca oğlum hiç uyumadı ben bir bebek nasıl bu kadar uykusuz kalır diye düşünmüştüm o sırada bebeğim kendisi memeyi bıraktığı için o memenin bırakmasıyla üç hafta boyunca uyumadığını fark ettik sonra farklı şekillerde uyutmayı denedim sakinleştirdim piş pişladım bir şekilde o meme dönemi bizde kayboldu ve düzen oturmaya başladı sonrasında diş agrilari oldu diş çıkarmaya başladı yine aynı düzen oldu ama bunlar zaten bir yaşından itibaren geçecek diye düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir