Uyku

164 görüntüleme
D

Damla

29 Temmuz 2026 21:15
Oğlum 10 aylık oldu saat başı emmek istiyor artık kalkamadigim için yanıma aldım ama malum yaz ve klimalar da rahatsız ediyor evin belki de her köşesini kullanıyoruz uyumak için ama artık düzensizlikten de yoruldum beşiğe bu saatten sonra da alismaz gibi geliyor ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin eşim de tam dile getirmese de durumdan şikayetçi
F

Fatma Y.

29 Temmuz 2026 22:00
48 günlük bebeğim benimde uyumuyor resmen uykuya direniyor şu an emerek zorla uyudu 2 saat önce sadece 10 dk uyumuştu onun peşinde şimdi anca gözünü kapattı ve tüm gün böyleydik varsa bi çözüm bende isterim gerçekten
M

Müjde B.

29 Temmuz 2026 22:16
Benimde bebeğim 7 buçuk aylık bizde aynı durumdayız yer yatağı yaptım beraber yatıyoruz tam dinlenmek hayal oldu 辰
M

Müjde B.

29 Temmuz 2026 22:17
Fatma Yazıcı
48 günlük bebeğim benimde uyumuyor resmen uykuya direniyor şu an emerek zorla uyudu 2 saat önce sadece 10 dk uyumuştu onun peşinde şimdi anca gözünü kapattı ve tüm gün böyleydik varsa bi çözüm bende isterim gerçekten
Fatma hanım sizin bebeginiz çok küçükmüş gazdan yatamıyor olabilir mi acaba
F

Fatma Y.

1 Ağustos 2026 16:14
Müjde Bulut
Fatma hanım sizin bebeginiz çok küçükmüş gazdan yatamıyor olabilir mi acaba
Müjde Hanım yanıtınızı şimdi gördüm ben evet gazı var aslında gazını çıkartıyor ama tam atamıyor galiba anlamadım birde kakasını yapamıyordu bikaç gündür bu sabah sırtına kadar yaptı çok şükür o yüzden uyuyabildi bugün rahatız  genel olarak ama gündüz uykuları çok kısa
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir