Uyku
105 görüntüleme
A
Ayşe D.
6 Temmuz 2026 22:49
Bebeğim 7 aylık olmak üzere gece 5-10 dk da bir uyanıyor 1 saat uyusa sevinecek durumdayım. Neden böyle oluyor? Diş mi çıkaracak acaba diye Osman hocanın önerdiği Karanfil Zeytin yağı kürünü deniyorum
C
Cennet ..
6 Temmuz 2026 22:51
Merhaba Ayşe hanım. Benim bebeğimde yedi aylık. Geçen ay aynı problemi yaşıyordum. Bebeğim beşikte uyuyordu ve neredeyse 10-15 dakikada uyanıyordu. Tekrar uyutmak için uzun uzun sallamam gerekiyordu. Yer yatağı yaptım ve orada uyumaya başladık. Çok faydasını gördüm. Büyük ölçüde azaldı uyanmaları.
S
Sevda K.
6 Temmuz 2026 22:51
Tetagilde faydalı oluyor
A
Ayşe D.
6 Temmuz 2026 22:54
Merhaba Ayşe hanım. Benim bebeğimde yedi aylık. Geçen ay aynı problemi yaşıyordum. Bebeğim beşikte uyuyordu ve neredeyse 10-15 dakikada uyanıyordu. Tekrar uyutmak için uzun uzun sallamam gerekiyordu. Yer yatağı yaptım ve orada uyumaya başladık. Çok faydasını gördüm. Büyük ölçüde azaldı uyanmaları.
A
Ayşe D.
6 Temmuz 2026 22:55
Tetagilde faydalı oluyor
C
Cennet ..
6 Temmuz 2026 22:57
Ben de beşikte yatırıyorum bi de öyle deneyeyim çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
A
Ayşe D.
6 Temmuz 2026 22:59
İnşallah sizde de işe yarar. Bu dönemde sürekli dönerek uyumak istiyorlar. Ona bağlı böyle yaptığını düşünüyorum. Tabi diş sıcaklık açlık gibi etkenleri dışlamak lazım.
Z
Zeynep Ö.
7 Temmuz 2026 00:06
7.5 ay atağı var düşman başına hazırlık yapıyor olabilir diş ile de eş zamanlı geliyorsa ondandır . Geçirdiğim en zor atak olabilir kolaylıklar diliyorum
A
Ayşe D.
7 Temmuz 2026 00:22
7.5 ay atağı var düşman başına hazırlık yapıyor olabilir diş ile de eş zamanlı geliyorsa ondandır . Geçirdiğim en zor atak olabilir kolaylıklar diliyorum
Yükleniyor...