Uyku

105 görüntüleme
A

Ayşe D.

6 Temmuz 2026 22:49
Bebeğim 7 aylık olmak üzere gece 5-10 dk da bir uyanıyor 1 saat uyusa sevinecek durumdayım. Neden böyle oluyor? Diş mi çıkaracak acaba diye Osman hocanın önerdiği Karanfil Zeytin yağı kürünü deniyorum
C

Cennet ..

6 Temmuz 2026 22:51
Merhaba Ayşe hanım. Benim bebeğimde yedi aylık. Geçen ay aynı problemi yaşıyordum. Bebeğim beşikte uyuyordu ve neredeyse 10-15 dakikada uyanıyordu. Tekrar uyutmak için uzun uzun sallamam gerekiyordu. Yer yatağı yaptım ve orada uyumaya başladık. Çok faydasını gördüm. Büyük ölçüde azaldı uyanmaları.
S

Sevda K.

6 Temmuz 2026 22:51
Tetagilde faydalı oluyor
A

Ayşe D.

6 Temmuz 2026 22:54
Cennet 💐
Merhaba Ayşe hanım. Benim bebeğimde yedi aylık. Geçen ay aynı problemi yaşıyordum. Bebeğim beşikte uyuyordu ve neredeyse 10-15 dakikada uyanıyordu. Tekrar uyutmak için uzun uzun sallamam gerekiyordu. Yer yatağı yaptım ve orada uyumaya başladık. Çok faydasını gördüm. Büyük ölçüde azaldı uyanmaları.
Ben de beşikte yatırıyorum bi de öyle deneyeyim çok teşekkür ederim tavsiyeniz için 
A

Ayşe D.

6 Temmuz 2026 22:55
Sevda Kulaksız
Tetagilde faydalı oluyor
Evet onu da duymuştum ama diş mi emin olamadığımdan denemedim devam ederse deniycem teşekkür ederim 
C

Cennet ..

6 Temmuz 2026 22:57
Ayşe Deveer
Ben de beşikte yatırıyorum bi de öyle deneyeyim çok teşekkür ederim tavsiyeniz için 
İnşallah sizde de işe yarar. Bu dönemde sürekli dönerek uyumak istiyorlar. Ona bağlı böyle yaptığını düşünüyorum. Tabi diş sıcaklık açlık gibi etkenleri dışlamak lazım.
A

Ayşe D.

6 Temmuz 2026 22:59
Cennet 💐
İnşallah sizde de işe yarar. Bu dönemde sürekli dönerek uyumak istiyorlar. Ona bağlı böyle yaptığını düşünüyorum. Tabi diş sıcaklık açlık gibi etkenleri dışlamak lazım.
İnşeAllah ya aslında bugün farkettim de uyanınca ayaklarını çok hızlı yere vuruyor. Ve ben maalesef hala kundak yapıyorum. Sarmazsam elini çok oynatıyor ve uyanıyor diye o da mı sorun oluyor acaba
Z

Zeynep Ö.

7 Temmuz 2026 00:06
7.5 ay atağı var düşman başına hazırlık yapıyor olabilir diş ile de eş zamanlı geliyorsa ondandır . Geçirdiğim en zor atak olabilir kolaylıklar diliyorum
A

Ayşe D.

7 Temmuz 2026 00:22
Zeynep Öksüz
7.5 ay atağı var düşman başına hazırlık yapıyor olabilir diş ile de eş zamanlı geliyorsa ondandır . Geçirdiğim en zor atak olabilir kolaylıklar diliyorum
Geliyor gelmekte olan yani 沈 teşekkürler :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir