Uyku

98 görüntüleme
Fatma C.

Fatma C.

30 Haziran 2026 00:34
Bebeğim 13 aylık doğduğundan beri uykusu hep problemli emziriyorum. İlk başta gaz sonra diş hep bir bahane bulduk. Uyku aralığına dikkat ettim destekli desteksiz her yolu denedim ancak olmadı ayağımda sallıyorum öyle uyuyor buna da razıyım. Ancak akşam uykusu sabah kalkması hep değişiyor belirli bir saati yok akşam çok geç uyuyor bu gelişimsel sorun yapar mı 9 da hiç uyumadı bizimle uyuyor 11-12 bu durum beni im aklımda kalıyor ve kendime vakit ayıramıyorum hiç bir zaman
E

Ece ..

30 Haziran 2026 01:27
Merhaba düzenli olarak sabah yürüyüşünü denediniz mi? Benim bebeğim 11.30 dan önce uyumazdı bu sayede uykusunu 7.30-8 lere gerilettik atak dönemlerinde dahi 9 olmadan uyuyor
M

Meryem E.

30 Haziran 2026 03:41
Ece
Merhaba düzenli olarak sabah yürüyüşünü denediniz mi? Benim bebeğim 11.30 dan önce uyumazdı bu sayede uykusunu 7.30-8 lere gerilettik atak dönemlerinde dahi 9 olmadan uyuyor
O nasıl oluyor? Biraz anlatır mısınız?
E

Ece ..

30 Haziran 2026 07:15
Her sabah bebeğiniz uyusa dahi uyandırıp 9-10 arası yürüyüşe çıkıyorsunuz en az yarım saat bebek temiz hava alıyor bu kadar. Sabah olması önemli, 1 haftanın sonunda farkı görürsünüz zaten.
Fatma C.

Fatma C.

30 Haziran 2026 08:33
İlk defa böyle bir şey duydum bugünden başlayacağım denemeye inşallah olur normalde dışarı çıkarıyorum ama sabah değil öğlenden sonra saatlerine dikkat etmeme rağmen gece de sık uyanıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir