Uyku
105 görüntüleme
K
Kevser T.
22 Mayıs 2026 20:23
Bebeğim 24 günlük gece iki saatte bir uyandiriyorum emzirmek için gece iki saat uyanık kalıyor sorun olur mu

Sema G.
22 Mayıs 2026 20:36
Normalde yenidoğan uyanıklık süresi o kadar cok değil ama keyfi yerindeyse uyanıkken ağlamıyorsa sorum yoktur bence. Ama bebeğiniz 3 kg ve üzeri doğduysa uyandırmayın kendisi uyanırsa emzirin derler ama yinede siz bilirsiniz tabi🥰 ben oğlumu uyandırmıyordm çünki
K
Kevser T.
22 Mayıs 2026 20:37
2770 Gr doğduk şuan üç kilonun üstünde, uyanıkken sürekli emmek istiyor bu da beni çok yoruyor

Göktenur B.
22 Mayıs 2026 20:37
Sorun olmaz daha uyku düzeni yeni oturuyor benimki uykuyu çok severdi uyandirmasam emmek için uyanmazdi 4 saat uyuduğunu biliyorum daha 1 aylıkken doktora sormuştum bu durumu oda zaten aç olsa uyanır bırak uyusun demişti gündüz her istediğinde emziriyordum ama geceleri çok severdi uyumayı

Hatice E.
Premium Üye
22 Mayıs 2026 20:51
Sürekli o şekilde uyandırırsanız ilerleyen zamanlarda bebek onu rutin zannederek siz kaldırmasanızda veya aç olmasada uyanıcak, aç olsa zaten uyumaz ağlar bence kaldırmayın ileriki konforunuz için 😊
K
Kevser T.
22 Mayıs 2026 20:53
İlk zamanlar sarılık değerimiz yüksekti diye sürekli uyandırıp emzirdim sanırım ondan alıştı öyle ama uyanıklık süresi beni tedirgin ediyor ama demek ki çok ta korkmamam lazım

Hatice E.
Premium Üye
23 Mayıs 2026 09:53
Uyanıklık süresi yeni doğanlarda 60-90 dakika arası sizin ki 2 saat bence çokta fazla değil sorun yoktur benim bebeğim şuan 13 haftalık gündüz uyanıklık süresi maksimum 1,5 - 2 saat sonrasında uykuya geçiyor gece ise uyansa bile beslenirken uykuya geçiyor 🌸
K
Kevser T.
23 Mayıs 2026 11:28
Anladım Hatice hanım çok teşekkür ederim
Yükleniyor...