Uyku

87 görüntüleme
E

E

3 Mayıs 2026 09:22
6 ay 23 günlük kızım iki haftadır uyku uyumuyoruz uykusuzluktan bişey yapamıyorum desteksiz [büyütüyorum.neden](büyütüyorum.neden) olabilir bu durum nasıl düzelir.yatağına koyamadan uyanıyor yatağa koymadan bıraksam yine uyanıyor
N

Nazlıcan

Premium Üye
3 Mayıs 2026 10:13
Uyuturken yanına siz de uzanıp uyanınca yanında sizi görünce de uyanıyor mu? Denemediyseniz belki işe yarar, gözünü açarsa sakin bir sesle şş hadi ben de uyuyorum vs gibi şeyler söyleseniz falan
E

E

3 Mayıs 2026 10:30
Nazlıcan
Uyuturken yanına siz de uzanıp uyanınca yanında sizi görünce de uyanıyor mu? Denemediyseniz belki işe yarar, gözünü açarsa sakin bir sesle şş hadi ben de uyuyorum vs gibi şeyler söyleseniz falan
Çok nadir işe yarıyor çünkü çığlık ayarak kalkıyor
N

Nazlıcan

Premium Üye
3 Mayıs 2026 10:44
E🌸
Çok nadir işe yarıyor çünkü çığlık ayarak kalkıyor
Benim de bebeğim biz yanında uzanıyor olmazsak asla uykuda kalmıyor, dediğiniz gibi çığlık atarak uyanıyor. Ben bir de iyice daldıktan kolu bacağı tamamen düştükten sonra yatağa götürüyorum uyuttuktan sonra bir süre de ayakta sarılıp öpüp kulağına uyumamız gerektiğiyle ilgili şeyler söylüyorum sessizce. Benim de bebeğim 3,5 aylık, uykumuz doğduğundan beri hep sıkıntılıydı. Sırt üstü hiçbir şekilde uyumuyor zaten. Bu dediklerimi yaptıktan sonra yüzüstü koyuyorum, yanına uzanıyorum veya gündüz uykularında kısa da olsa umursamıyorum o şekilde ilerlemeye çalışıyorum
E

E

3 Mayıs 2026 10:57
Nazlıcan
Benim de bebeğim biz yanında uzanıyor olmazsak asla uykuda kalmıyor, dediğiniz gibi çığlık atarak uyanıyor. Ben bir de iyice daldıktan kolu bacağı tamamen düştükten sonra yatağa götürüyorum uyuttuktan sonra bir süre de ayakta sarılıp öpüp kulağına uyumamız gerektiğiyle ilgili şeyler söylüyorum sessizce. Benim de bebeğim 3,5 aylık, uykumuz doğduğundan beri hep sıkıntılıydı. Sırt üstü hiçbir şekilde uyumuyor zaten. Bu dediklerimi yaptıktan sonra yüzüstü koyuyorum, yanına uzanıyorum veya gündüz uykularında kısa da olsa umursamıyorum o şekilde ilerlemeye çalışıyorum
Çok zor ya gerçekten çok zor
N

Nazlıcan

Premium Üye
3 Mayıs 2026 12:16
E🌸
Çok zor ya gerçekten çok zor
Kesinlikle çok zor, ama geçecek hepsi 🥲
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir