Uyku

92 görüntüleme
E

Esra K.

14 Nisan 2026 02:43
26 aylık oğlum var uyku düzeni bu zamana kadar iyiydi gündüz 13.30 da öğle uykusu uyurdu saat gece 22.30 da uyurdu şimdi çok değişti uykusu öğle uykusuna 15.00 16.00 gibi geçiyo gece 2.30 3 civarı uyumaya başladı uykuya direniyo ne yapabilirim geri düzene koymak için önerileriniz varmı bu yaştaki bi çocuğun uyku düzeni nasıl olmalı
A

Ayşegül D.

14 Nisan 2026 03:04
Uzman sayılmam asla ama 21 aylık bir anne olarak tahmini bir yorum yapmak istiyorum. Bildiğim kadarı ile 2 yaş civarı bebeklerimizde yeni bir öğle uykusuna direnme regülasyonu oluyor. 1-2 gün daha erken uyandırsanız saatleri bir ayarlamaya çalışsanız, düzelmezse de öğle uykusunu bırakmak istiyor da olabilir bir de öğle uykusuna uyutmadan deneseniz günü bitirmeyi.
E

Esra K.

14 Nisan 2026 03:07
Öğle uykusuna uyutmamayı denedim o zaman da akşam 08.00 gibi uyuyo bi iki saat sonra uyanıp yine geç saate kadar uyumuyo öğle uykusunu 1 saat uyutup uyandırıyorum ama yine aynı sabah erken uyandırmayı denemedim bi de onu deniyim inşallah çözüm olur
M

Mihriban T.

14 Nisan 2026 09:56
8 aylık bebeğim her uykusunu direnerek uyuyor gündüzde gecede,ayağımda salliyarak uyutuyorum ve babasinda da uyumuyor hep ağlayarak uykuya geçiyor bazen uyumadigida oluyor ,neden hep ağlayarak sanki zorla uyutuyormusuz gibi bazen çok yorucu oluyor gecede sırf bende olunca bende uykusuz ve yorgun düşüyorum uykuları düzene nasıl koyacağım babasinda da uyuyabilsin istiyorum
A

Ayhan S.

14 Nisan 2026 10:25
Bebeğim 22 gunluk geceleri sadece sütle uyumuyor 120 ml her öğünde içiyor geceleri mama yapmadan uyumuyor mecbur veriyoruz uyusun diye gazı çıkıp uyuyor zorlada olsa ne yapmam gerekiyor mamayı vermek istemiyorum çaresizlikten veriyorum
A

Ayhan S.

15 Nisan 2026 13:45

Ayhan Sönmez

Bebeğim 22 gunluk geceleri sadece sütle uyumuyor 120 ml her öğünde içiyor geceleri mama yapmadan uyumuyor mecbur veriyoruz uyusun diye gazı çıkıp uyuyor zorlada olsa ne yapmam gerekiyor mamayı vermek istemiyorum çaresizlikten veriyorum

Gece uykusuna çözüm bulan var mı sütle doymuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir