Uyku
85 görüntüleme
C
Cnsubozz
3 Nisan 2026 02:21
Bebeğim 15 aylık oldu son 1 haftadır gece 2 saatte bir kalkıp ağlıyor kendini ordan oraya atıyor ayağıma alıyorum istemiyor yatağa koyuyorum yine başlıyor ağlamaya görünür de diş yok bir şey yok bu durumu yaşayan var mı acaba sinirlerim bozuldu artık
M
Müjgan K.
3 Nisan 2026 03:53
Bizde 15 aylığız şuanda ayakta uyumuyor cildiracam Artuk zaten doğduğundan beri uyku sorunu olan bir çocuk bu aralar daha fena yatakta agliykr kucak istemiyor meme istemiyor öyle bırakayım diyorum onuda istemiyor bende anlayamıyorum ama çok yoruldum
C
Cnsubozz
3 Nisan 2026 23:42
Ben de aynı durumdayım ya çaresizlikten ağlıyorum her gece onunla beraber
M
Müjgan K.
3 Nisan 2026 23:47
Ben de aynı durumdayım ya çaresizlikten ağlıyorum her gece onunla beraber
C
Cnsubozz
3 Nisan 2026 23:49
Bizim de doğduğundan beri ağlama krizleri vardı uyku problemdi ama 1 yaşından sonra biraz düzelmişti nerdeyse hiç kalkmıyordu geceleri ama bu son 2-3 haftadır gecelerimiz berbat geçiyor 1-2 saat uyuyup kalkıyor ve ayağıma alıyorum tekmeleniyor bırakıyorum ağlıyor piş pil yapıyorum yok diş gözükmüyor görünürde anlamadım gitti çözemiyorum
M
Müjgan K.
3 Nisan 2026 23:54
Bizim de doğduğundan beri ağlama krizleri vardı uyku problemdi ama 1 yaşından sonra biraz düzelmişti nerdeyse hiç kalkmıyordu geceleri ama bu son 2-3 haftadır gecelerimiz berbat geçiyor 1-2 saat uyuyup kalkıyor ve ayağıma alıyorum tekmeleniyor bırakıyorum ağlıyor piş pil yapıyorum yok diş gözükmüyor görünürde anlamadım gitti çözemiyorum
C
Cnsubozz
3 Nisan 2026 23:56
Allah yardımcımız olsun ben bir saat uğraştım yok mahvetti beni uyumuyor geri geldik oturma odasına simide ağlıyor ne istiyor bilmiyorum. Bizimkinin hiç dişi de yok tahliller temiz olduğu için bekliyoruz bakalim