Uyku

89 görüntüleme
S

Sevde N. Y.

2 Nisan 2026 00:51
3 aylık gece uyku düzeni yok gündüz uyku aralıklarına dikkat ediyorum kaçırmamaya çalışıyorum esner esnemez uykuya hazırlık yapıyorum gündüz uykuları iyi ama akşam olunca derin uykuya dalamıyor gece 2-3-4 anca uyutabiliyoruz belli bi saatten sonra uyumaması gerekiyor gibi bi saat varmıdır ? Gece uykusuna kaçta yatmalı ?
C

Cnsubozz

2 Nisan 2026 01:37
En son uykusunu 17.00 geçirmemeye çalışın zaten uyku aralığı az muhtemelen o aylarda tekrar 8 8 buçukta uyutun ama daha çok küçük belli bir düzen olmaz yani bizde olmamıştı baya anca 6-7 aylıkken oturmaya başlamıştı
G

Gülşah S.

2 Nisan 2026 01:37
Gündüz kaçar dk uyuyor ve en son uykuyu Nezaman yapıyor? Gece uykusuna aslında 20:00de falan yatmış olmalı ama her çocukta farklılık gösteriyor

En son uykuyu ne zaman ve kaç dk aldığı da önemli tabi
S

Sevde N. Y.

2 Nisan 2026 05:40

Gülşah S

Gündüz kaçar dk uyuyor ve en son uykuyu Nezaman yapıyor? Gece uykusuna aslında 20:00de falan yatmış olmalı ama her çocukta farklılık gösteriyor

En son uykuyu ne zaman ve kaç dk aldığı da önemli tabi

Sabah ilk uykusunu genelde güzel yapıyor bazsn 2 saat bazen 1 saat değişiyor gün içinde toplam 4-5 uyku yapıyoruz ikinci uykusundada 1 saat falan uyuyor öğleden sonraki uykularında 45 dk yarım saat falan oluyor bazen 1 saat sürekli değişiyor aslında ama ben. Uyku araları 1,5 saati geçirmiyodum ve 5 ten sonra da uyutuyodum hep birde öyle deneyeyim bakıyım
S

Sevde N. Y.

2 Nisan 2026 05:41

Sevde Nur Yiğit

Sabah ilk uykusunu genelde güzel yapıyor bazsn 2 saat bazen 1 saat değişiyor gün içinde toplam 4-5 uyku yapıyoruz ikinci uykusundada 1 saat falan uyuyor öğleden sonraki uykularında 45 dk yarım saat falan oluyor bazen 1 saat sürekli değişiyor aslında ama ben. Uyku araları 1,5 saati geçirmiyodum ve 5 ten sonra da uyutuyodum hep birde öyle deneyeyim bakıyım

Son uykusunuda genelde en az 20 dk en fazla yarım saat yapıyor 5-8 arasında
G

Gülşah S.

2 Nisan 2026 06:03

Sevde Nur Yiğit

Son uykusunuda genelde en az 20 dk en fazla yarım saat yapıyor 5-8 arasında

Gündüz gayet fazla uyuduğu için gece de yatamıyor tabi. Ben 5den sonra uyutuyorum ama bizim uykular hep 25-30dk
S

Sevde N. Y.

2 Nisan 2026 06:04

Gülşah S

Gündüz gayet fazla uyuduğu için gece de yatamıyor tabi. Ben 5den sonra uyutuyorum ama bizim uykular hep 25-30dk

Sizinde mi 3 aylık
S

Sevde N. Y.

2 Nisan 2026 06:06

Gülşah S

Birde zaten bizimki sırt üstü yatarsa onunda uykuları hep yarım saat falan yüz üstü yatmayı daha çok sevşyo daha uzun uyuyor gündüz sürekli gözümün önünde ama geceleri bizde uyuyoruz aslınds korkuyorum burnu kapanır diye ama öyle daha çok seviyo bide gaz çıkarmasına yardımcı oluyor karnının üstüne yatmak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir