Uyku

119 görüntüleme
Ş

Ş.A

27 Mart 2026 22:08
Bebeğim 1 aylık gündüz 7 saate kadar uyanık kalıyor ve sürekli cıyaklıyor doğduğundan beri 1.5 kilo aldığı için besleniyor diye düşünüyorum ama sabah nasıl bu kadar uyanık kalabilir
E

Esra

27 Mart 2026 22:27
7 saat hiç uyumadan mı emerken beş on dk kestirmeler va rmı arada
Ş

Ş.A

28 Mart 2026 18:51
dalıyor gibi oluyor sonra hemen açıyo gözlerini
Ş

Şeydanur E.

29 Mart 2026 21:02
merhaba benim bebeğim de böyleydi 10 saati bile buluyordu bazen gazından dolayı olduğunu 4.ayına girince anladım doktor normal demişti. 10 saat içinde parça parça 1 saati bulmuyordu uyudugu. emerken ya da mama içerken uyuyor mu hiç o uyudukları yetiyormuş onlara
Ş

Ş.A

30 Mart 2026 17:54
gazı var çok fazla mama içmiyor sanırım gaza da bi çözüm yok gün sayacağız emmesi acısından dolayı sanırım çok şiddetli uyumuyor çünkü hemen hızlı hızlı emiyor umarım düzelir bi an önce
C

Ceren Ş. A.

6 Nisan 2026 04:30
38 günlük bebeğim bugün sabahtan akşam 10a kadar sadece 5er 10dklık uyku yaptı akşam 10da bayıldı 5 saat kesintisiz uyudu az önce uyandı tek meme emip yine bayıldı😅 ve gün boyu katılarak agladı🤦🏻♀️ nasıl uyuttuğumu söyliyim belki sizde de işe yarar. Sakinleştiği bi an yatırdım karnını yavaş yavaş ovaladım bastırmadan bi 5-10 dk öyle ovdum bacaklarına masaj yaptım sonra emzik verdim çok tutmaz hemen atardı ama o kadar uykusu gelmişti ki tuttu ve uyudu 🥲 bu arada biz de sizinle aynı şekilde gidiyoruz kilo olarak. Çok mama takviyesi verdiğimizden sanırım fazla gaz oluyor 🤷🏻♀️
Ş

Ş.A

10 Nisan 2026 15:30
mama içmiyor sadece anne sütü ya katılma durumu 4 saat sürüyo sonra yorulup uyuyor gaz damlası aldım sabah olan krizleri azalttı en azından 😅 10 dakika 20 dakika şeklinde ara ara uyuyor şimdi kriz 4 saate düştü dediğiniz şeyleri ben de yapıyorum ama o cırlamayı yapmadan gece uyumuyor acaba alerjik bi durumu olabilir mi diye düşünüyorum 🤦🏼‍♀️ hepimiz yaşıyoruz belli ki bu durumu sabırlar diliyorum umarım geçer en kısa zamanda 🥹🫂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir