Uyku
146 görüntüleme
D
Damla
23 Mart 2026 04:12
5 ay 20 günlük gece cok sık uyanıyor gözü kapalı ama kitpirdanma var tam yattı diyorum 5 dk sonra yine kıpırdanıyor
F
Fatma S.
23 Mart 2026 08:35
Eğer kıpırdanma halinde uyuyorsa bence bir sorun yoktur
D
Damla
23 Mart 2026 08:37
Eğer kıpırdanma halinde uyuyorsa bence bir sorun yoktur
F
Fatma S.
23 Mart 2026 08:38
Benim kızımda öyleydi şuan 8 aylık uyuması için ellerini kundak yapıyorum geceleri
E
Esra A.
23 Mart 2026 09:00
Kizim 8.5 aylik ve benzer seyler yasiyorum. Yan yatirip sirtini yastikla desteklemek biraz iyi geldi. En azindan gündüz uykularinda deneyerek bakabilirsiniz. Üzerine agir örgü battaniyesini örtüyorum, o da etki ediyor kiprasmalari azaltiyor
M
Melda E.
23 Mart 2026 09:19
Kizim 8.5 aylik ve benzer seyler yasiyorum. Yan yatirip sirtini yastikla desteklemek biraz iyi geldi. En azindan gündüz uykularinda deneyerek bakabilirsiniz. Üzerine agir örgü battaniyesini örtüyorum, o da etki ediyor kiprasmalari azaltiyor
D
Damla
23 Mart 2026 09:22
Kokumu istiyordur diye bir eşyamı koydum olmadi,diş belki dedim rutinine zeytinyağı karanfil ekledim, ağrısı vardır belki diye vücudunu yaglamaya başladım, yatağı soğuktur belki dedim sıcak su torbasiyla isittim, uyku saatini de ayarladim kalın battaniye de koydum destek te yaptım ama maalesef ki [4.ay](4.ay) dan beri aynı sorun böyledir uykusu kabul et de diyorum kendime ama kabul edemiyorum çünkü ilk 3 ay hiç problemimiz yokken gündüzleri de huysuz değilken gecenin böyle olmasını kabul edemiyorum ama cok yıprandım
Ş
Şeyda A.
23 Mart 2026 09:50
7 aylık olacaz ve aynı durumu bizde yaşadık devam da ediyor büyükler bebektir her zaman uyuyacak diye birşey yok diyolar ama yıpranıyoruz
D
Damla
23 Mart 2026 09:52
7 aylık olacaz ve aynı durumu bizde yaşadık devam da ediyor büyükler bebektir her zaman uyuyacak diye birşey yok diyolar ama yıpranıyoruz
Ş
Şeyda A.
23 Mart 2026 09:55
Dun gece farklı saatlerde eşimle bu çocuk elimizde kalacak demişiz uyku sersemliginden alisacagjz diyor ama alışır miyiz yoksa kafayı mı yeriz bilmiyorum
D
Damla
23 Mart 2026 09:57
Alışırız bizim 1 ayı geçti böyle olalı artık vücutda alışıyo ve bugünlerimizi özleriz ilerde çoçuğumuza anlatacağımız bir anı olur bu motivasyonla ben devam ediyorum yoksa şimdi hepimizin elinde kalmıştı 😁
S
Sümeyye S.
23 Mart 2026 09:59
Yapabileceğiniz tek şey kundakla kollarını sabitlemek. Kendiniz saramasanız bile hazır olanlardan alabilirsiniz
Yükleniyor...