Uyku

117 görüntüleme
V

Vildan K.

17 Mart 2026 23:45
Bebeğim 6 aylık ve uykuya geçişte aşırı zorlanıyoruz ilk aydan beri bir uyku düzeni vardı fakat şu anda emiyor derince uyuyor yatağına koyar koymaz ayaklarını hızlı hızlı vurarak yere kendini uyandırıp ağlıyor çok zorlanıyorum bugün 2 saat boyunca çabaladım ancak uyuttum ne yapabilirim güm içinde aşırı hareketli kollarım ayaklarım artık çok ağrıyor
İ

İlknur T. ..

18 Mart 2026 01:38
Aynı durumu ben de yaşıyorum. Daha fazla benimle temas halinde olmak ve ayrılmamak istiyor o anlarda kucağımda emip mırıldanarak uyumasına izin verdim. Uykuya daldığında ise onunla teması kesmeden yanında ben de uzandım. Arada dönüp ban sokuluyordu hatta. Sonra yavaş yavaş derin uykuya gidince kalktım. Bazen yanında yatsam bile çığlıkla uyanıyordu ama yavaş yavaş alıştık. Bence 6. Ay gelişim ve diş konuları nedeniyle bize çok ihtiyaç duydukları bir dönem yanında oldukça mutlu oluyor🙃
V

Vildan K.

18 Mart 2026 09:52
İlknur Taş
Aynı durumu ben de yaşıyorum. Daha fazla benimle temas halinde olmak ve ayrılmamak istiyor o anlarda kucağımda emip mırıldanarak uyumasına izin verdim. Uykuya daldığında ise onunla teması kesmeden yanında ben de uzandım. Arada dönüp ban sokuluyordu hatta. Sonra yavaş yavaş derin uykuya gidince kalktım. Bazen yanında yatsam bile çığlıkla uyanıyordu ama yavaş yavaş alıştık. Bence 6. Ay gelişim ve diş konuları nedeniyle bize çok ihtiyaç duydukları bir dönem yanında oldukça mutlu oluyor🙃
Ah o kadar zor ki ikinci çocuk fikri diye birşey asla kalmadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir