Uyku

182 görüntüleme
D

Damla

11 Mart 2026 21:16
[4.ay](4.ay) bitti 5 ay 8 gunluguz hala uykumuz düzene girmedi. 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor ben mi yanlış yapıyorum diye düşünmekten kafayı yiyecem artik baş ağrımı geciremiyorum
M

Melda E.

11 Mart 2026 21:39
Atak döneminden önce nasıldı bebişin uyku düzeni?
K

Kader B.

11 Mart 2026 21:53
Benim bebeğimde 3,5 aylık aşılardan sonra uyku ve yeme düzenimiz bozuldu uykuya geçişte sürekli çığlık atıyor bu süreçte benim tek yaptığım sakin kalıp kendi rutinime devam etmek bana ihtiyacı var bebeğime asla kızmıyorum kendime de kızmıyorum, bebeğim çığlık attığında ben sakinim sende sakin ol diyorum gergin bir enerji yansıtmak istemiyorum
Z

Zeynep O. ..

11 Mart 2026 22:50
Bizde 5 ay 7 günlüğüz uykumuz hep aynı hatta sanki ilerledikçe zaman daha iyi olacağına daha kotu oluyor. Mesela eskiden uykuda aglamazdi şimdi ağlıyor dhaa da zorlasiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

11 Mart 2026 22:50
Moral bozmak istemem ama bence bu uyku düzeni yok ya bir gün iyiyse 5 gün kötü bence
D

Damla

12 Mart 2026 02:03
Melda Erol
Atak döneminden önce nasıldı bebişin uyku düzeni?
Yatirdiktan 1 saat sonra ağlıyordu yine ama sakinlestirdikten sonra gece sadece 1 defa kalkiyordu
D

Damla

12 Mart 2026 02:04
Kader Bektaş
Benim bebeğimde 3,5 aylık aşılardan sonra uyku ve yeme düzenimiz bozuldu uykuya geçişte sürekli çığlık atıyor bu süreçte benim tek yaptığım sakin kalıp kendi rutinime devam etmek bana ihtiyacı var bebeğime asla kızmıyorum kendime de kızmıyorum, bebeğim çığlık attığında ben sakinim sende sakin ol diyorum gergin bir enerji yansıtmak istemiyorum
[2.gunden](2.gunden) sonra yapiyorum ben ağlaması degisik oldu
D

Damla

12 Mart 2026 02:08
🧸Ebru Keleş 🧸
Moral bozmak istemem ama bence bu uyku düzeni yok ya bir gün iyiyse 5 gün kötü bence
Buna çok dikkat ediyorum ama maalesef bazen kendimizin değil bebeğin dediği oluyor çoğu zaman
D

Damla

12 Mart 2026 02:10
🧸Ebru Keleş 🧸
Sizin ki nasıl bilmiyorum ama anliyorum ki diğer annelerin de yaşadığı zorluğu yaşıyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

12 Mart 2026 03:56
Damla Akbulut
Buna çok dikkat ediyorum ama maalesef bazen kendimizin değil bebeğin dediği oluyor çoğu zaman
Evet öyle oluyor 辰
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

12 Mart 2026 04:00
Damla Akbulut
Sizin ki nasıl bilmiyorum ama anliyorum ki diğer annelerin de yaşadığı zorluğu yaşıyorum
Malesef uyku sorunu bence büyüdükçe oturan birşey ilk zamnalarda çok kitap okudum çok araştırdım ama yok yani ben ne yaparsam yapıyım onun dediği oldu hep birşeyleri anlıyana kadar böyle sürer gibime geliyor zt artık böyle bir bekletimde kalmadı dişi atak yok bir yeri ağrıdı yok birşey öğerdi derken geçiyor zaman Allah kolaylık versin hepimize çok zor annelik ama bir o kadar çok çok güzel 殺勺珞
D

Damla

12 Mart 2026 07:56
🧸Ebru Keleş 🧸
Malesef uyku sorunu bence büyüdükçe oturan birşey ilk zamnalarda çok kitap okudum çok araştırdım ama yok yani ben ne yaparsam yapıyım onun dediği oldu hep birşeyleri anlıyana kadar böyle sürer gibime geliyor zt artık böyle bir bekletimde kalmadı dişi atak yok bir yeri ağrıdı yok birşey öğerdi derken geçiyor zaman Allah kolaylık versin hepimize çok zor annelik ama bir o kadar çok çok güzel 殺勺珞
Bende çare aramaktan ve sorgulamaktan vazgeçmeliyim sanırım kabul etmem gerekiyor ve sabırla beklemem
M

Melda E.

12 Mart 2026 09:18
Damla Akbulut
Bende çare aramaktan ve sorgulamaktan vazgeçmeliyim sanırım kabul etmem gerekiyor ve sabırla beklemem
Benim bebeğim de 5 ay 12 günlük atak dönemi 2 saatte bir dediğiniz gibi ağlayarak uyanıyordu ama yaklaşık 1 haftadır eski düzene döndü gece 2 veya 3 kez uyanıyor. Uykuya direnme kaldı ama hala çok zor uykuya geçiyor o sırada çok ağlıyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir