Uyku
182 görüntüleme
D
Damla
11 Mart 2026 21:16
[4.ay](4.ay) bitti 5 ay 8 gunluguz hala uykumuz düzene girmedi. 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor ben mi yanlış yapıyorum diye düşünmekten kafayı yiyecem artik baş ağrımı geciremiyorum
M
Melda E.
11 Mart 2026 21:39
Atak döneminden önce nasıldı bebişin uyku düzeni?
K
Kader B.
11 Mart 2026 21:53
Benim bebeğimde 3,5 aylık aşılardan sonra uyku ve yeme düzenimiz bozuldu uykuya geçişte sürekli çığlık atıyor bu süreçte benim tek yaptığım sakin kalıp kendi rutinime devam etmek bana ihtiyacı var bebeğime asla kızmıyorum kendime de kızmıyorum, bebeğim çığlık attığında ben sakinim sende sakin ol diyorum gergin bir enerji yansıtmak istemiyorum
Z
Zeynep O. ..
11 Mart 2026 22:50
Bizde 5 ay 7 günlüğüz uykumuz hep aynı hatta sanki ilerledikçe zaman daha iyi olacağına daha kotu oluyor. Mesela eskiden uykuda aglamazdi şimdi ağlıyor dhaa da zorlasiyor

Ebru K. ..
11 Mart 2026 22:50
Moral bozmak istemem ama bence bu uyku düzeni yok ya bir gün iyiyse 5 gün kötü bence
D
Damla
12 Mart 2026 02:03
Atak döneminden önce nasıldı bebişin uyku düzeni?
D
Damla
12 Mart 2026 02:04
Benim bebeğimde 3,5 aylık aşılardan sonra uyku ve yeme düzenimiz bozuldu uykuya geçişte sürekli çığlık atıyor bu süreçte benim tek yaptığım sakin kalıp kendi rutinime devam etmek bana ihtiyacı var bebeğime asla kızmıyorum kendime de kızmıyorum, bebeğim çığlık attığında ben sakinim sende sakin ol diyorum gergin bir enerji yansıtmak istemiyorum
D
Damla
12 Mart 2026 02:08
Moral bozmak istemem ama bence bu uyku düzeni yok ya bir gün iyiyse 5 gün kötü bence
D
Damla
12 Mart 2026 02:10

Ebru K. ..
12 Mart 2026 03:56
Buna çok dikkat ediyorum ama maalesef bazen kendimizin değil bebeğin dediği oluyor çoğu zaman

Ebru K. ..
12 Mart 2026 04:00
Sizin ki nasıl bilmiyorum ama anliyorum ki diğer annelerin de yaşadığı zorluğu yaşıyorum
D
Damla
12 Mart 2026 07:56
Malesef uyku sorunu bence büyüdükçe oturan birşey ilk zamnalarda çok kitap okudum çok araştırdım ama yok yani ben ne yaparsam yapıyım onun dediği oldu hep birşeyleri anlıyana kadar böyle sürer gibime geliyor zt artık böyle bir bekletimde kalmadı dişi atak yok bir yeri ağrıdı yok birşey öğerdi derken geçiyor zaman Allah kolaylık versin hepimize çok zor annelik ama bir o kadar çok çok güzel 殺勺珞
M
Melda E.
12 Mart 2026 09:18
Bende çare aramaktan ve sorgulamaktan vazgeçmeliyim sanırım kabul etmem gerekiyor ve sabırla beklemem
Yükleniyor...