Uyku
148 görüntüleme
D
Damla
9 Mart 2026 21:29
Oğlum 5 aylık uzun zamandır 4 ay uyku gerilemesinden önce gece uykusuna yatırdığım zaman önceleri ilk 20 dk da ağlayarak uyaniyordu simdi 1 saat sonraya çıktı. Ağlayarak uyaniyor sakinlestiriyorum ondan sonra derin uykuya geçiyor. Sizce bunun sebebi ne ben mi yanlış yapiyorum
M
Merve
9 Mart 2026 21:36
Gündüz uykusunu fazla yapıyor olabilir mi
D
Damla
9 Mart 2026 21:38
Gündüz uykusunu fazla yapıyor olabilir mi
M
Merve
9 Mart 2026 21:41
Gece uykusu ile son uyku arasındaki aralığa bakmanızı öneririm bebeğim de aynıydı o dönemde biraz daha uyku aralığını açınca problem çözüldü
D
Damla
9 Mart 2026 21:42
Gece uykusu ile son uyku arasındaki aralığa bakmanızı öneririm bebeğim de aynıydı o dönemde biraz daha uyku aralığını açınca problem çözüldü
M
Melda E.
9 Mart 2026 22:07
Damla hanım bebeklerimiz aynı civarda galiba bizde de aynı durum söz konusu. Akşam uykusuna yatırdıktan sonra yaklaşık 30-45 dakika sonrası ağlayarak uyanıyor, ya yatakta pış pış yaparak ya da kucakta tekrar uyutarak uykuya devam ettiriyorum. Gündüz uyku sürelerine ve uyanıklık sürelerine de epey dikkat etmeme rağmen oluyor. Tek aklıma gelen bebiş yatakta desteksiz uyumuyor kucakta uyutup yatağa koyuyoruz ondan olabilir diye düşünüyorum.
D
Damla
9 Mart 2026 23:25
Damla hanım bebeklerimiz aynı civarda galiba bizde de aynı durum söz konusu. Akşam uykusuna yatırdıktan sonra yaklaşık 30-45 dakika sonrası ağlayarak uyanıyor, ya yatakta pış pış yaparak ya da kucakta tekrar uyutarak uykuya devam ettiriyorum. Gündüz uyku sürelerine ve uyanıklık sürelerine de epey dikkat etmeme rağmen oluyor. Tek aklıma gelen bebiş yatakta desteksiz uyumuyor kucakta uyutup yatağa koyuyoruz ondan olabilir diye düşünüyorum.
M
Melda E.
10 Mart 2026 08:13
İyice emzirip gevşetip oyle yataga koyuyorum diğer türlü denedigimde psilojikmen ve zaman olarak cok yıprandım böyle daha kolayima geldi ama bu sefer de bekliyorum doğruyu ararken zaman geçiyor bebekler büyüyor biz yaşlanıyoruz
D
Damla
11 Mart 2026 20:16
M
Merve
11 Mart 2026 20:21
Bunu biraz daha açar mısınız pek anlamadım kusura bakmayın
D
Damla
11 Mart 2026 20:23
Son uykusu 17:30 da yapıyorsa örneğin 20:00 da uyuyorsa 20:15 de uyutmayı deneyebilirsiniz uyku aralığını açın
Yükleniyor...