Uyku
70 görüntüleme

Perihan E. ..
6 Mart 2026 16:03
Bebeğim 7 ayına yeni girdi 2 gecedir saat 12 de uyanıyor saat 3 kadar uyanık kalıyor sebebi ne olabilir
N
Nazlı
6 Mart 2026 16:06
Aynı şeyi yaşıyorum ben de şu anda. Yeni 7 aylık oldu ve 3 gündür gecesi değişti. Büyüme dönemine yoruyorum ben ama bilemedim. Dişleri de zorluyor belki. Sürekli beni yanında istiyor. Bir anda gözlerini açıyor orada mıyım diye. Ordaysam uyumaya devam ediyor yoksa uyanıyor hemen

Perihan E. ..
6 Mart 2026 16:10
Aynı şeyi yaşıyorum ben de şu anda. Yeni 7 aylık oldu ve 3 gündür gecesi değişti. Büyüme dönemine yoruyorum ben ama bilemedim. Dişleri de zorluyor belki. Sürekli beni yanında istiyor. Bir anda gözlerini açıyor orada mıyım diye. Ordaysam uyumaya devam ediyor yoksa uyanıyor hemen
N
Nazlı
6 Mart 2026 16:14
Benimki yeni 7 aya girdi 6 tamamlandı diş mi çıkarıyor acaba bilemedim ama uyanır hiç kıpırdamadan öylece bakıyor aç diye süt veriyorum emmiyor da

Perihan E. ..
6 Mart 2026 21:14
Evet evet öylece bakıyor yüzümü inceliyor. Gözlerime bakıyor açık mı kapalı mı diye. Bende uyuyor numarası yapıyorum. Gözümü aralayıp bakıyorum hala bana bakıyor. Bayaaa bekliyorum gözüm kapalı pış pış yapıyorum uyutmaya çalışıyorum. Geçici bir şey olduğunu düşünüyorum. Yalnız değilmişim galiba. Eminim bir çok anne bu durumdadır. Bu dönemde ayrılık kaygısı başlıyormuş. Belki ondandır
N
Nazlı
6 Mart 2026 23:33
Gündüz uykuları kaç tane oluyor sizin