Uyku
136 görüntüleme

Damla A. ..
1 Mart 2026 21:02
Oğlum 4 ay 26 günlük 26 gündür uyku gerilemesi yaşıyoruz. Uykuyla ilgili ne düzeni varsa hepsi değişti. Yuz üstüne geçti, saatte bir uyanmaya başladı hiç yanımda yatirmamistim şimdiye kadar dun yanimda daha uzun uyuduğunu gözlemledim. Alışır mi böyle mi kalır yoruldum sinirlerim çok bozuk kaldırmıyor artık
B
Begüm A.
1 Mart 2026 21:42
Bizim tam 2 ay sürdü bu süreç damla hanım lanet olası [4.ay](4.ay) ayağı şükür ki yeni yeni bitiyor benim De bebeğim 4 ay 27 günlük 1 2 gündür kendi kendine uyuduğu bile oldu 🤷♀️akıl sır ermiyor bazen

Damla A. ..
2 Mart 2026 00:07
Bizim tam 2 ay sürdü bu süreç damla hanım lanet olası [4.ay](4.ay) ayağı şükür ki yeni yeni bitiyor benim De bebeğim 4 ay 27 günlük 1 2 gündür kendi kendine uyuduğu bile oldu 🤷♀️akıl sır ermiyor bazen
B
Begüm A.
2 Mart 2026 01:27
Besiginde mi yatiriyorsunuz

Çilem K.
2 Mart 2026 01:34
Naçizane tavsiyem yanınıza almayın 4 ayda biz de bir başladık ara ara yanımıza almaya üstüne sünnet oldu ekstra huzrusluk 7 aylık oldu yatagına yatırımca kıyaöet kopıyor her gece yanımda uyuyor

Fehime Y.
2 Mart 2026 01:39
Bu konuda ben farklı bir görüş belirteceğim atak dönemlerinde sık sık eşimle aramızda yatırdık bana ihtiyacı oldukça hep göğsümde uyudu alışır mı diye hiç çekinmedim şimdi 9 ay atağındayız gün geliyor yatağında yatıyor gün geliyor aramızda nasılsa eninde sonunda yanımda yatmayı kendi istemeyecek o zamana kadar kokusuyla uyumanın keyfini çıkarıyorum bu bardağa hangi taraftan baktığınıza göre değişiyor bende yoruluyorum uykusuz kalıyorum çoğu zaman ezeriz korkusuyla diken üzerinde yatıp en ufak kımıldamaya gözümü açıyorum ama sabah olup elleri yüzümde uyanınca hepsi geçiyor 🥰 bu arada doğduğu ilk günden itibaren her gün en az bir uykuyu sling ya da kanguruda göğsümde uyutmayla başladım sürece hala günde 1 kez sarılıp beraber uyuyoruz 😍🥰
G
Gamze M.
2 Mart 2026 05:16
Naçizane tavsiyem yanınıza almayın 4 ayda biz de bir başladık ara ara yanımıza almaya üstüne sünnet oldu ekstra huzrusluk 7 aylık oldu yatagına yatırımca kıyaöet kopıyor her gece yanımda uyuyor

Damla A. ..
2 Mart 2026 07:53
Ben de uyku gerilemesi var uyuyamadı çocuk derken kucağımda uzun uyuduğunu fark edince uykusunu alsın diye kucağımda uyutmaya başlamıştım 🤦🏼♀️ şimdi de yatağında uyutmaya çalışıyorum hem ağırlaştı hemde hareketsiz yatıp bir yandan kollarımla tutunca kalktığımda ağrı oluyor hemde çocuk biraz eğimli dursun diye mecbur sırtıma yastık vs ben de öyle yatıyorum nasıl yatağına geçireceğim bilmiyorum 😔
E
Elvan
2 Mart 2026 09:15
Bizde aynı durumu yaşıyoruz .ama nerde uyursa uyusun uykuya dalınca yatağına koyarım .çopu zaman bırakınca uyanıyor ama alışması gerekecek özellikle kundak bıraktıktan sonra bu durumu yaşamaya başladık.

Damla A. ..
2 Mart 2026 15:17
Biraz da bizim sabırlı olup her uyanıp yatistirdigimizda yatağına bırakmamız gerekecek ama gece tahammülümüz belki de kqlmadigi için kolaya kaciyoruz
E
Elvan
2 Mart 2026 16:34
Biraz da bizim sabırlı olup her uyanıp yatistirdigimizda yatağına bırakmamız gerekecek ama gece tahammülümüz belki de kqlmadigi için kolaya kaciyoruz