Uyku

113 görüntüleme
C

Cansu A.

26 Şubat 2026 01:06
Bebeğim 8 aylık oldu hala gece uykuları kesintisiz değil bazı günler (çoğu zaman) saatte 1 uyanıyor geceleri o kadar yoruluyorum ki ne zaman düzelecek…
Ebru K.

Ebru K.

26 Şubat 2026 01:32
1 saatte 1 uyanıyorsa altta yatan bi sebep vardır 13 aylık hala kesintisiz uyumuyor ama gece mamasını bıraktıramadım henüz yavaş ilerliyoruz size de yazık bi doktorunuz ile iletişime geçin isterseniz
C

Cansu A.

26 Şubat 2026 03:43

Ebru Karadeniz

1 saatte 1 uyanıyorsa altta yatan bi sebep vardır 13 aylık hala kesintisiz uyumuyor ama gece mamasını bıraktıramadım henüz yavaş ilerliyoruz size de yazık bi doktorunuz ile iletişime geçin isterseniz

Valla altta yatan sebebi bulmaktanda yoruldum denemediğim yol kalmadı mama alıyor gece mamada versem uyumuyor 1 saatte 1 ağlayarak uyanıyor çok çaresizim gerçekten
E

Ege Ç.

26 Şubat 2026 06:06
Biz de 8 ayı bitirmek üzereyiz ama belki de en bozuk uyku dönemiydi ben de anlamıyorum . Bizi en cok zorlayan dişlerimiz oluyor. Bu aylarda genelde %80-90 diş ağrıları oluyor. :((
Ebru K.

Ebru K.

26 Şubat 2026 06:16

Cansu Aydın

Valla altta yatan sebebi bulmaktanda yoruldum denemediğim yol kalmadı mama alıyor gece mamada versem uyumuyor 1 saatte 1 ağlayarak uyanıyor çok çaresizim gerçekten

Uyutmadan önce calpol verin diş ağrısı olabilir atak haftası olabilir en yakın zamanda bi konuşun sizinde dinlenmeye nefes almaya ihtiyacınız var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir