Uyku
85 görüntüleme
B
Büşra K. ..
22 Şubat 2026 14:28
Arkadaşlar herkese merhaba 3 gün sonra kızım 5 aylık olacak fakat [2.aydan](2.aydan) sonra bir haller oldu atak dedim bekledim sabrettim ama çok yoruldum anne olarak en çok zorlandığım konudur uyku çocuğu sallıyorum uyumuyor kucakta gezdiriyorum ana kucağına koyuyorum memede 10 dk uyuyor gün boyu esneyip ağlıyor ya benim ilk kızım mamasını içerdi emziğini alırdı taş gibi yatardı sizler nasıl uyutuyorsunuz bebişleri önerilere açığjm
L
Leyla E. A.
22 Şubat 2026 14:33
Merhaba 7. Aya girdiğimizden beri bazen emerek uyuyor bazen de uykuya geçmeden önce yanına uzanıyorum nnimizi söylüyorum öyle dalıyor hafta içi çalışıyorum ilk uykusunu ablam sallayarak yaptrıyor 🤦♀️ama öyle gece uzun uzun uykularımız yok sayısız kere uyanıyor 🥺emmek için gündüz de uyudugunda bazen 2 saat uyuduğu oluyor ama arada uyanıp emip tekrar uyuyor öncesinde genelde emerek uyuyordu ama uykumuz hep problemliydi bazı bebekleri instegramda görüyorum 10 saat aralıksız uyuyorlar gece beslenmesi yapıyorlar ama ben doğduğundan beri 2 saatten fazla uyuduğumu hatırlamıyorum 😅
B
Büşra K. ..
22 Şubat 2026 14:37
Evet Leyla Hanım ben de 3 gündür 5 saat uyumamışımdır nasıl uyuyor bu çocuklar vallahi aklım almıyor