Uyku
183 görüntüleme

Damla A. ..
19 Şubat 2026 07:30
Oğlum 4.5 aylık. Chatcgbtnin yardımıyla uyku düzenini gündüz çok güzel yapıyoruz. Akşama gelince kabus oluyor. Akşam uykusu geliyor uyutuyorum uyuyor ama saatlerce kucakta kalıyor. Yatağa koymaya kalktığım da en fazla 10 dk sonra ağlıyor ama bu süreçte hiç gözü açık değil. Bu nasıl geçer cok yoruluyorum.
E
Esra B.
19 Şubat 2026 10:00
Benim kızımda aynı şekilde yapıyor gözü dalarken dizimde yastıkla sallıyorum yavaş yavaş 30 dk sonra yatağa koyuyorum
E
Esra M.
19 Şubat 2026 10:02
O aylarda oğlumda öyleydi normal biraz kaybetme korkusu vs var zaman tanıyın bence alısıyolar
L
Leyla.ekin
19 Şubat 2026 10:06
Bizimki de 4 aylık bişi kullanmjyorum ama gece uyuyp tabi 2 3 defa kalkıyor o ayrı.. gunduz uyumuyor gece de dediğiniz gibi aglıyor uyurken bazen anlam veremiyorum ama kulagını falan cekiyorsa hafidten diş de geliuor olabilir onun sancısıdır belki.. acıkcası doktorlar onermese de biz cok uyandıgı gecelerde yanımızda yatırıryoruz daha sakin oluyo ve hareketlendiğinde hemen poposuna pıs pıs yapıyoruz geri dalıyo hatta bazen gunduz de xok zorladıgında kendi yatagımızda uyutuyorum yatakta kokumuz oldugundan mı bilmiyorum ama guzel uyuyo oyle yapınca ama yanınızda yatıracaksanız cok dıkkat etmenız lazım ama içgudesel olarak ediyo insan zaten

Damla A. ..
19 Şubat 2026 21:49
Bizimki de 4 aylık bişi kullanmjyorum ama gece uyuyp tabi 2 3 defa kalkıyor o ayrı.. gunduz uyumuyor gece de dediğiniz gibi aglıyor uyurken bazen anlam veremiyorum ama kulagını falan cekiyorsa hafidten diş de geliuor olabilir onun sancısıdır belki.. acıkcası doktorlar onermese de biz cok uyandıgı gecelerde yanımızda yatırıryoruz daha sakin oluyo ve hareketlendiğinde hemen poposuna pıs pıs yapıyoruz geri dalıyo hatta bazen gunduz de xok zorladıgında kendi yatagımızda uyutuyorum yatakta kokumuz oldugundan mı bilmiyorum ama guzel uyuyo oyle yapınca ama yanınızda yatıracaksanız cok dıkkat etmenız lazım ama içgudesel olarak ediyo insan zaten
L
Leyla.ekin
19 Şubat 2026 22:01
Her bebek farklı dıye bos yere demiyolar.. yardımcı olabilmek isterdim ama bizim bu sekilde ha bi de ben neredeyse her gun dısarı cıkarıyorum sayılır, haftada 5 defa falan kanguruya koyup cıkarıyorum