Uyku
100 görüntüleme
B
Beyzanur T.
18 Şubat 2026 18:37
Bebeğim 4 aylık 34 haftalık doğdu. Geceleri 3 saatte bir besliyordum. Ağlamadığı için artık kalkmamaya başladım. Arada biraz hareketleniyor devam etmeyince kalkmıyorum. Eksik mi davranıyorum acaba

Afranur K.
18 Şubat 2026 19:48
Benim kızım da 4 ay 20 günlük ortalama 1.5 aylık olduktan sonra gece kendi uyanırsa emziriyorum yoksa uyumaya devam ediyor.
1 aylık yoğun bakım süreci geçirdi orada hemşireler 3 saatte bir besliyordu taburcu olurken 40 günden sonra kendi uyanır siz uyandırmayın demişlerdi bana
1 aylık yoğun bakım süreci geçirdi orada hemşireler 3 saatte bir besliyordu taburcu olurken 40 günden sonra kendi uyanır siz uyandırmayın demişlerdi bana

Afranur K.
18 Şubat 2026 19:49
Uyumak da gelişimin bir parçası bölmeye gerek olduğunu düşünmüyorum takip ettiğim hekimler de aynısını söylüyorlar. Uyuyan bebek güzel bebektir 😅
B
Beyzanur T.
18 Şubat 2026 19:50
Benim bebeğimde 10 gün yoğun bakımda yattı aslında yemek istiyor uyanıp versem yer ama ağlamıyor çok bir istekli davranmıyor ben de bölmüyorum onunda benimde uykumu 😅

Afranur K.
18 Şubat 2026 20:01
Benim bebeğimde 10 gün yoğun bakımda yattı aslında yemek istiyor uyanıp versem yer ama ağlamıyor çok bir istekli davranmıyor ben de bölmüyorum onunda benimde uykumu 😅
B
Beyzanur T.
18 Şubat 2026 20:02
Sürekli bir yetersiz hissettiğim için kendimi acaba diyorum maalesef her şeye teşekkür ederim ❤️