Uyku

76 görüntüleme
Damla A. .

Damla A. ..

14 Şubat 2026 10:53
Sevgili anneler sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Ben uyku konusuna cok takıntılı bir anneyim. Program düzenledim, videolar izledim, kitap okudum ama yoruldum. İnstamom anneleri sinir bozduklari yetmiyormuş gibi etrafımda benden önce doğum yapanların, annelerin, büyüklerin yüzünden sürekli bir yorum alıyorum. Saat 19.00 da uykuya hazırlanması gerekiyor denildiği için bilimsel açıklamada o saate uyacam ve herkese karşı cikacam diye yoruldum. Eşim de oğlunu az görmeye başladı. Ve ben bugün bir karar aldım ve dışarıdaki bütün seslere kulağımı kapatıp oğlumun biyolojik saatine uymaya karar verdim eminim ki o bana ne zaman uyumasını gerektiğini söyleyecektir.
Ç

Çağla y.

14 Şubat 2026 11:25
Aynı kararı bende aldım çünkü 19:00-20:00 gibi uyuması gerekiyor diye bütün gecem kucakta bebekle aynı odada geçiyor ve defalarca uyanıp kalkmak istiyor
Damla A. .

Damla A. ..

14 Şubat 2026 11:30

Çağla yamen

Aynı kararı bende aldım çünkü 19:00-20:00 gibi uyuması gerekiyor diye bütün gecem kucakta bebekle aynı odada geçiyor ve defalarca uyanıp kalkmak istiyor

Aynen
Ümran A.

Ümran A.

14 Şubat 2026 11:42
Ben de ilk aylarda öyleydim 7 gibi odaya geçerdim saatlerce uyutmaya çalışırdım. Ama bir süreden sonra çok yoruluyor insan ben de akışına bırakma kararı aldım. Son uykusundan uyandığı saatten 3,5-4 saat sonra gece uykusuna geçiyor genelde ben de ona ayak uyduruyorum artık.
Damla A. .

Damla A. ..

14 Şubat 2026 11:44
Sanki diğer anneler yapiyor ben yapamıyorum gibi geliyordu kıyaslama duyunca da üzülüyorum hiç kimseyle görüşmek istemiyorum
E

Elif G. A. Ö.

14 Şubat 2026 21:55

Damla Akbulut

Sanki diğer anneler yapiyor ben yapamıyorum gibi geliyordu kıyaslama duyunca da üzülüyorum hiç kimseyle görüşmek istemiyorum

O kadar haklısınız ki. Herkesin uyku konusunda bir fikri var. En doğrusu bebeği dinlemek zaten uyku sinyallerini gösterecektir size. 19.00da uyutmaya da gerek yok, son uykusundan uyanış saati ve bebeğin ayı en büyük belirleyiciler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir