Uyku

131 görüntüleme
Ö

Özlem G.

5 Şubat 2026 01:18
Bebeğim 5. Ayına girdi. gece 12de uyuyor sabah 8-9 gibi uyanıyor gün içinde yarım saat süren uykuları oluyor nasıl düzeltebilirim uyku düzenini veya düzeltmelimiyim
İlsu O. K.

İlsu O. K.

5 Şubat 2026 01:36
Merhaba; bebeğinizi sabah en erken 6 en geç 8 de uyandırırsanız gün içi uyku rutininiz ve gece uykunuzu düzenleyebilirsiniz. Genelde [4.aydan](4.aydan) sonra uyky rutini oluşturuluyor bebeğiniz daha küçük kısa zamanda çözersiniz merak etmeyin. 3 uyku 1 gece uykusu uyur muhtemelen. 2-2,5 saat uyanıklık süresi olur gündüz. Elbette her bebeğin farklı olabilir ama kabaca belirttim.
Emel C.

Emel C.

5 Şubat 2026 02:11
Merhaba ben uyku takibi için UYUDU uygulamasını kullanıyorum ayına göre sizi yönlendiriyor baya faydası oldu bizde tavsiye ederim
G

Gökçin N.

5 Şubat 2026 07:07
Gece 12 uyuması için çok geç, sabah en geç 8gibi de kaldırmanız lazım. Uyanıklık süresi 2 saat15 dk-2.5 saat (her bebek için farklı olabilir,deneyerek bulacaksınız ideal olanı). Akşam uykusu 19-20 arası başlamalı. Son uyku 18 den önce bitmeli. Son şekerleme uykusu ile gece uykusu arası fazla olmamalı. Ben genel olarak böyle yaptım, fikir olsun diye yazdım.
N

Nesli

5 Şubat 2026 08:13
Benim bebeğimde 8,5 aylık asla uyumuyor uykusu var kendi kendine mırıldanıyor ama uykuya geçemiyor derin uyku hiç yok. Diş granülü mü kullansam deneyen var mı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir