Uyku
131 görüntüleme
Ö
Özlem G.
5 Şubat 2026 01:18
Bebeğim 5. Ayına girdi. gece 12de uyuyor sabah 8-9 gibi uyanıyor gün içinde yarım saat süren uykuları oluyor nasıl düzeltebilirim uyku düzenini veya düzeltmelimiyim

İlsu O. K.
5 Şubat 2026 01:36
Merhaba; bebeğinizi sabah en erken 6 en geç 8 de uyandırırsanız gün içi uyku rutininiz ve gece uykunuzu düzenleyebilirsiniz. Genelde [4.aydan](4.aydan) sonra uyky rutini oluşturuluyor bebeğiniz daha küçük kısa zamanda çözersiniz merak etmeyin. 3 uyku 1 gece uykusu uyur muhtemelen. 2-2,5 saat uyanıklık süresi olur gündüz. Elbette her bebeğin farklı olabilir ama kabaca belirttim.

Emel C.
5 Şubat 2026 02:11
Merhaba ben uyku takibi için UYUDU uygulamasını kullanıyorum ayına göre sizi yönlendiriyor baya faydası oldu bizde tavsiye ederim
G
Gökçin N.
5 Şubat 2026 07:07
Gece 12 uyuması için çok geç, sabah en geç 8gibi de kaldırmanız lazım. Uyanıklık süresi 2 saat15 dk-2.5 saat (her bebek için farklı olabilir,deneyerek bulacaksınız ideal olanı). Akşam uykusu 19-20 arası başlamalı. Son uyku 18 den önce bitmeli. Son şekerleme uykusu ile gece uykusu arası fazla olmamalı. Ben genel olarak böyle yaptım, fikir olsun diye yazdım.
N
Nesli
5 Şubat 2026 08:13
Benim bebeğimde 8,5 aylık asla uyumuyor uykusu var kendi kendine mırıldanıyor ama uykuya geçemiyor derin uyku hiç yok. Diş granülü mü kullansam deneyen var mı