Uyku

129 görüntüleme
D

Dilan Ş.

3 Şubat 2026 12:27
Arkadaşlar bebeğim 7 aylık 8 9 gibi yatırıyorum 11 12 e kadar rahat uyuyor bende o vakitlerde yatağa geçiyorum. Yatağa geçtikten 15 20 dk sonra kıpırdanma başlıyor beni istiyor karnı tok yanıma alıyorum tüm gece kıpırdanıp duruyor yatak geniş yeri de rahat ama dibimde uyumak istiyor böyle ıluncada sabaha sanki bin kişi dövmüşler beni o şekilde uyanıyorum . Böyle bir sorun yaşayan var mı
M

Mehves

3 Şubat 2026 12:40
Bizde aynıyız çareyi uyuyunca tekrar kendi yatağına bırakmakta bulduk ama böylede git gide yanımızda yatmaya alışıyor. Kendi yatağında yatmak istemiycek diye korkuyoruz. Doğru değil açıkçası uzmanlar aynı odada farklı yataklarda uyuyon diyor. haklılar. uyku hali bilemeden üzerine döneriz boğulur diye korkuyoruz
İ

İrem ..

Premium Üye
3 Şubat 2026 12:45
Sizin yataktaki her hareketiniz onun uykusunu etkiliyor olabilir tavsiyem aynı yatakta yatmayı bırakmanız zaten emeklemeye tırmanmaya başlayınca hiç yatılmıyor durmadan kalkmak istiyor çok riskli hale geliyor . Şu an benim bebeğim de gece benim çıkardığım sesleri duyunca yatağında hareket ediyor ben de 1 yaşını bekliyorum odasını ayıracağım
M

Mehves

3 Şubat 2026 12:51
Bu arada siz odaya geldiğinizde acıkmış kokunuza uyanıyor olabilir. Beslemeyi denedinizmi bizimki o saatlerde besleniyor mesela
Betül E.

Betül E.

3 Şubat 2026 12:53
Bizde aynı sorunu yaşıyoruz ben odaya ne zaman gitsem 15 dk içinde kıpır kıpır doktorumuz bazı bebeklerin böyle davranış sergilediğini söyledi ve odayı ayırmamızı önerdi. Önerdiğinde deniz 6 aylıktı. 1 aydır ayıramadık güvenlik önlemlerini halleder halletmez deneyeceğiz. Çünkü yataktan atlamaya çalışıyor
D

Dilan Ş.

3 Şubat 2026 12:53
Evet o saatlerde mutlaka mamasını veriyorum. Ona rağmen uyanıp almamı bekliyor bende yorgun olunca yatağa alıyorum . Dediklerinizde çok haklısnız zor olsa da artık yatağa almamaya çalışacam ilerisini düşünemiyorum bile
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir