Uyku
121 görüntüleme
E
Esra K.
23 Ocak 2026 23:19
Oğlum gece uykusunu desteksiz yapıyordu ve gece emmesi 2 kere en fazla oluyordu son bir haftadır uyku düzeni çok bozuk ve desteksiz uykuya geçemiyor uyandığında emmek istiyor en az 4-5 kere uyanıyor
S
Seher T.
23 Ocak 2026 23:20
Bebeğinizin kac aylik olduğunu söylersiniz ona göre yorum yapmak iyi olur
E
Esra K.
23 Ocak 2026 23:22
5 aylık tam

Melike P. E.
23 Ocak 2026 23:25
Biz dokuzuncu aydayiz bu yasadiginiz seyi donem donem yasiyoruz bakiyorum bikac hafta cok guzel uyuyor sonra bikac hfta sadece yanimda uyuyor her bebek farklidir ama uyku konusunda hemen hemen boleler galiba
H
Hülya B.
23 Ocak 2026 23:33
Bizim de uyku düzenimiz 5 aydan sonra bozuldu 10 aylık oldı hala aynı gecede en az 10 kez uyanır. Herkes diş sancısı diyor. Muhtemelen sizin de öyledir. Diş sancıları bikaç ay önceden başlıyor

Fatma C.
23 Ocak 2026 23:33
7,5 aylık oğlum doğdu doğalı sayılı gün bir kaç kez uyanarak uyumuştur onun dışında her saat kalkıyor ilk başta gaz sonra uyku gerilemesi daha sonra diş genel olarak bir bahanesi var sanırım genel olarak böyle
E
Esra K.
24 Ocak 2026 00:57
Uyku eğitimi alıp almama konusunda çok kararsızım

Beste H. G.
24 Ocak 2026 01:26
Kaç haftalık doğdu? Benim bebeğim 37+1 de doğdu ve tam 4 ay 3 haftalıkken anlattığınız durumları yaşamaya başladık. Uyku gerilemesi yaşadı ve hala aynı düzensizlik devam ediyor. Uykusuzluk yüzünden çok yıprandığım için bende uyku eğitim almayı düşündüm fakat uyku eğitimi ile teorileri okuduğumda ve yöntemleri incelediğimde çok da bana göre olmadığını anlayıp vazgeçtim.
E
Esra K.
24 Ocak 2026 10:07
Kaç haftalık doğdu? Benim bebeğim 37+1 de doğdu ve tam 4 ay 3 haftalıkken anlattığınız durumları yaşamaya başladık. Uyku gerilemesi yaşadı ve hala aynı düzensizlik devam ediyor. Uykusuzluk yüzünden çok yıprandığım için bende uyku eğitim almayı düşündüm fakat uyku eğitimi ile teorileri okuduğumda ve yöntemleri incelediğimde çok da bana göre olmadığını anlayıp vazgeçtim.

Beste H. G.
24 Ocak 2026 11:05
Bizde benzer bir durumdaydık. Uyku gerilemesi döneminde bebekler asla uyumak istemiyorlar. Uyku gerilemesi diyoruz ama müthiş bir gelişimsel atak yaşıyor aslında. Algıları daha fazla açılıyor. Yeni şeyleri farkediyor. Bu yüzden hem tedirginlik yaşıyor hemde onları keşfetmek için uyanık kalmaya çalışıyor. Bizim yaklaşık 2 hafta bu şekilde devam etti sonra bir anda daha sakinleşti. Fakat uyku düzenimiz maalesef eskisi gib olmadı

Fatma C.
24 Ocak 2026 12:01
Uyku eğitmenleri gaz problemi gerileme veya diş sorunu olmadığı zaman eğitimin uygulanabileceğini söylüyor böyle bir zaman yok benim bebeğimde bir iki hafta sakin olursa diğer haftalar atak diş kabızlık kesin bir sıkıntı çıkıyor aşı ve hastalık durumları da var bu yüzden uyku eğitimi verimli olmayacak gibi geliyor bana