Uyku

73 görüntüleme
Merve K. .

Merve K. ..

13 Ocak 2026 07:18
Kızım 5 buçuk aylık gece uykusuna çok zor geçiş yapıyoruz uyuduğunda ise geceleri 5-6 kez uyanıyor sadece 2 kez besleniyor her uyandığında beslmeye çalışıyorum ama almıyor.Gaz sancıları kızım doğdu doğalı pek yok zaten , Oda sıcaklığı da ideal.Neden sık sık uyanıyor olabilir? bu uyanmaların nasıl önüne geçebilirim?
G

Gökçin N.

13 Ocak 2026 07:42
Nasıl uyutuyorsunuz?
Gündüz son uykusu ne zaman bitiyor?
Gündüz uyanıklıkları ne kadar?
Sabah kaçta uyanıyor?
Merve K. .

Merve K. ..

13 Ocak 2026 07:57
Henüz bir uyku düzenimiz yok onun istediği şekilde ilerliyoruz.Güne 8 de başlıyoruz ilk uykusunu 11-12 gibi yapıyor sonrasında 3-4,7-8 ve gece uykusu 11-12 civarı oluyor.Her uykusu en fazla 1 saat
H

Hayat M. ..

13 Ocak 2026 08:23
Benim 5 aylık kızım, bizimde uykular sıkıntılı, gündüz uykusu 2 kez yapıyor, oda 40 dk en fazla 1 saat, gece de 4 5 kes uyanıyor, ben dişcikarma döneminde olduğumuzu düşünüyorum, gece uykusuna yattıktan sonra 3 4 saat uyuyup sonra 1 2 saattte bir uyanıp bakım istemesi normalmiş bu dönemde, çok zor uykusuzluk yorgunluk ama gececi bı süreç olduğu için sabretmek gerekiyor, hayırla büyüsün tüm yavrularımız ♥️
S

Seda

13 Ocak 2026 17:08
8 de uyanıyorsa 10.15 de il uykusunu yaptırın birinci uykudan uyandığı saatten 2.5 saat koyun diğerini yaptırın ama doktorlar gündüz 4 saat uyumakı diyor gece uykusuna kesintisiz girmesi için 6 dan sonra asla uyutmayım 20.30 a kadar bekletin huysuz da huzursux da olsa daha sonra iki üç gün bunu yaptığınız da düzene oturur ama bizde o ayda diş ağrılarından dolayı aşırı kalkıyordum şuan 7.5 ayşık hala kalkıyorux canı ne zaman isterse uyuyor uyanıyor
Merve K. .

Merve K. ..

13 Ocak 2026 17:21
Maleseff ki çok direttim bir düzen oturtmak için ama kızım bu konuda benden daha dirayetli😄henüz erken olduğu için zorlamak istemiyorum doktorlar 6. ayda düzene girmeye başlar diyorlar.Gece uyanmalarımız yeni başladı sadece zamanla düzelir umarım
B

Büşra T.

13 Ocak 2026 17:39
6 aydan sonra uyku gerilemesi maalesef asıl o zaman sıkıntı😂
B

Büşra T.

13 Ocak 2026 17:40
Aslına bakarsan 4 ay atağından sonra bozulmalar başlıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir