Uyku
149 görüntüleme
N
Nisa B. ..
24 Aralık 2025 17:30
21 günlük kızım sürekli kucakta uyuyor beşige koyar koymaz uyanıyor geceleri çok zor olmaya başladı artık kollarım dayanmıyor
A
Ayşe G.
24 Aralık 2025 17:41
Sıcaklık ve koku değiştiği için çok hızlı fark ediyorlar, yatırmadan önce yatağı ılık tutmaya çalışın, başucuna annesütü kokan bir şey koyabilirsiniz, emzik veriyorsanız uyanınca hemen emziğini verip yatakta tekrar uyutmayı deneyebilirsiniz, sabredin birkaç haftaya yatakta uyumaya da alışacak bu yapışık hallerini özleyeceksiniz 🤗🤗
B
Buse
24 Aralık 2025 19:55
yatağı sıcak tutun, beşiğe onunla yapışık şekilde yatağa koyana kadar inin. Bir de en son kafasını koyun mutlaka. Çünkü bebekler ortam farkını en çok kafadan hissediyorlar. Birde tam uyutmadan ama uykulu bir şekilde koymayı başarırsanız daha iyi uyuyorlar
M
Melike M.
24 Aralık 2025 19:58
Sİz bu şekilde düşünüp yataga koyunca ağlıyor ama ağlamasın yeter ki kucagımda uyusun derseniz daha çok kucağa alışır vazgeçirmeniz daha çok zorlaşır.Bırakın ağlar susar ağlar susar bir şekilde yataga alışır.
N
Nisa B. ..
25 Aralık 2025 03:55
Bende iyice alismasindan korkuyorum gerçekten gündüz bir şekilde oluyor ama geceleri kollarım dayanmıyor bir de hiç sağlıklı değil aynı yerde uyuyoruz sonuçta kucağımdayken korkuyorum düşer ya da uyuyakalırım ben düşürürüm yanlışlıkla diye
G
Gülcan Ş.
25 Aralık 2025 05:46
Bebeginize Kundak yaptınız mı bazen hem sıcaklık ıcın hemde kendını anneden sonra daha güvenli hissettiği durumdur kundak ben 2 aya kadar kundak yaptım sizin bebegınız gibi beşik istemedı 1 aylıkken beşik hayatımızdan çıktı koltukta yatırdım kundaklayıp sonra yatakta yatırdım ama kundağın faydasını baya gördüm denemediyseniz bence deneyin
N
Nisa B. ..
25 Aralık 2025 05:58
Kundak denedim ilk hafta iyiydi ama 2. Haftadan itibaren sevmedi ne zaman yapsam ağlıyo yaptırmıyor
G
Gül Y.
25 Aralık 2025 07:14
Göğsünüzde hatta mümkünse çıplak göğsünüzde uyutun ben hep sol tarafıma yatırırdım kalp sesimi de duysun diye şu an sizin kokunuzdan sizin sesinizden başka tanıdığı bildiği birşey yok memenizden de amniyon kokusu yayılıyor çok normal yani sizinle uyuması yatağınızın ortasına doğru gelin sağınıza solunuza yastıklar koyun dirseklerinizin altına kolunuzu desteklesin alışacakken böyle olacak diye korkmayın bir süre sonra zaten isteseniz de böyle uyumayacak göğsünüzde sakinleştirin tamamen uykuya dalınca yatağına yatırabilirsiniz bebeğim 3.5 aylık ilk 2 ay neredeyse hep göğsümde uyudu yapışık ikiz gibiydik şu an gayet rahat bir şekilde kendi yatağında uyuyor hatta ben özlüyorum göğsümde yatmasını beraber nefes alıp vermeyi bu zamanlar geçecek inanın bebeğinizin gözünden bakmaya onu anlamaya çalışın daha kolay gelecek bebek bakımı
A
Ayşe G.
25 Aralık 2025 07:22
Yenidoğan döneminde kucaktan gitmek istememesi çok normal merak etmeyin ne kadar sizle yatarsa yatsın bu aylarda aalışkanlık oluşturmaz. 2. Haftadan sonra gaz sancıları başlıyor atak haftaları başlıyor huzursuzlukları artıyor sadece annede rahatlıyorlar. Kundağı istemese de ara ara yarım kundak şeklinde denemeye devam edin belki kabul eder. Dış dünyaya alıştıkça kendi başına uyuyabilecek
N
Nisa B. ..
25 Aralık 2025 08:08
Tamamdır çok teşekkürler deneyeceğim