Uyku
222 görüntüleme
A
Alev G. ..
21 Aralık 2025 22:21
2 yaşın daki çocuk için bay bay nigt kullanan öneren ve kullanılması çok gerekli bi durum mu yoksa kullanmasak da olur mu yada geceleri de uyumasak mı hangisi daha mantıklı her önerinize açığım.

Sedef Ş.
21 Aralık 2025 22:24
Ben oğlum için kullandım çok memnun kaldım uzun yola gittiğimde veya uykuya çok direndiği zaman gelişimini etkiliyordu doktorumuzun önerisiyle kullandım çok faydasını gördüm gerçekten  akşam tekrar normal rutin uykusuna dönebiliyordu
A
Alev G. ..
21 Aralık 2025 22:29
O zaman ben bundan kullansam 3 aydır uyumayan bir bebeğim var yani erken de kaldırsam geç te kalksa hiç uyumuyor.

Sedef Ş.
21 Aralık 2025 22:38
Ben kullanmaya başladım çok faydasını gördüm 7 oyaşında bunun sayesinde büyüdü zor bir çocuktu yolculuk yapamıyordum bir yere gidemiyordum misafirim gelemiyordu sürekli ağlıyordu uyumaya çalışıyordum ama uyuyamıyordum bu şurup sayesinde düzene girdi 
A
Alev G. ..
21 Aralık 2025 22:41
Allah kolaylık versin bize o halde inşallah benim ki de düzene girmesi için deneyeceğim peki doktor kontrol de mi aldınız yoksa direk eczaneden mı aldınız ?

Cansel G.
21 Aralık 2025 22:47
Hiç bir doktor önermiyor eğer öneriyorsa doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim
A
Alev G. ..
21 Aralık 2025 22:48
Neden o kadar kötü yanları mı var ?
C
Cerennn
22 Aralık 2025 01:12
Evet doktorlar önermiyor. Benim oğlum 16 aylık hala uyku ve gaz sorunları yasıyoruz. Bende denemek için aldım ama oğlumda huzursuzluk yaptı. Onu kullandıgım gecelerdaha huzursuz uyuyordu bu yüzden bırakmak zorunda kaldım.

Ozlem O. ..
22 Aralık 2025 05:15
Merhaba ben 1 aydır kullanıyorum. Ama her gun degil 2 günde 1 mesela uyku alışkanlığı kazandırmaya yariyor. Şimdi son dönemde emzirip pis pis yapınca uyuyor.
M
Melike M.
22 Aralık 2025 05:33
Bebeğim kolik huzursuz ve ağlak bi bebekti 1 sene boyunca bir çok doktor al dediği halde almadım.Ben biraz karşıyım bu tarz damlalara zorla sersemletip uyutmaya çalışıyor gibi geliyor bana.İnanılmaz zorlandıgım günler geceler oldu ben kullanmadım.Kullanan annelere de saygım var.Herkes kendi bebeği için en iyisini bilir.

Sedef Ş.
22 Aralık 2025 22:36
doktor önermiyor ben kendim eczaneden aldım iyi ki de almışım çocuğum düzene girdi 

Cansel G.
26 Aralık 2025 22:25
Alev hanım bende sizin gibi bir anne olarak yazıyorum ama uygulamasınu kullandığınız doktor bile tavsiye etmiyor bir çocuk uyuyamıyorsa bunun altında bir sorun vardır şayet o sorunu çözmenizi öneririm
A
Alev G. ..
26 Aralık 2025 22:30
Bunu uzun zamandır bende düşünüyorum ama bulamıyorum bulamadıkça da böyle kalıyorum çaresiz belki bi şekilde çare bulabilirim diye düşünmüştüm ama kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor ondan bilemedim