Uyku

130 görüntüleme
D

Duygu A. ..

21 Aralık 2025 17:20
Merhaba kızım 4ay 6 günlük.gunduz uykuları 3-4 en fazlagece 9.30-10 gibi uyuyor. Geceleri saat başı veyaiki saatte bir uyanmaya başladı. Bu durum atak haftasındanmidir yoksa gündüz uyursa gece uyumaz gibibir durum söz konusumudur . Gündüz uykuları da en fazla 2 saat oluyor bazen 1-1.30. gece uykusu öncesi son uykusunuda 8.30 gibi bitirmiş oluyor fikirnizi alan
A

Alara K.

21 Aralık 2025 17:33
Bence uyku saattelrinizi kaydirin. Sabah 7.30 gibi uyansa, son uykusunu 6da bitirmis olsa 8-9DA GECE uykusuna kesinlikle gecer. (Anifen degismeyin ama bir saat yarim saat kaydirarak birkac gunde oturtun) Son uykusu yarim saati gecmesin. Gunduz yarim saatten uzun uyumuyor cocugum o yuzden cok sık uyumak istiyor. Gece de saat bazi kalkiyordu cozumu boyle buldum. 4. Ay ataginin gece uyanma arttirmasinda kesinlikle etkili ama son uyku kisaolmali ve 2,5 3saat ara koyarak gece uykusuna gecirirse iz cok rahat edersiniz, ilk uykusunu 3 veya daha fazla saat alabilir kadni doymussa ve burnutikali degilse. Bencehem son uykuyu gec bitiriyirsunuz ve uzun uyuyor. Bu gece uykusunu cok etkiler. Bir haftayi bulmaz dedigimi deneyin ins gece uykusunu fark edeceksiniz. Bir de gunduz uyutma sekliniz onemli uykuya daldiktan sonra sallayarak uykuya devam ettiriyorsaniz gece de ister ve sik uyanir her uyku dongusunda sallamanizi ister. Bir dip not daha soyleyeyim her uyandiginda emzirerek uyutmayin. Zaten sık uyaniyor aciktigi icin degil demek ki.
C

Cansu Y. D. ..

21 Aralık 2025 18:07
Benim oğlum sizin kızınızla aynı aylıkta aynı rütindeyiz diş süreci çok zorluyor ne yapacağımızı bilmiyorum eşimle
D

Duygu A. ..

21 Aralık 2025 18:14
Çok teşekkürler Alara hanım uygulayacağım Seray sallanarak uyuyan bebek değil memede emer uyur gece kalktığında da ağlamıyor mizirdaniyor sadece. Arada uyku arasındamizirdaninca ufaktan sallıyorumbir dakika falan o kadar
D

Duygu A. ..

21 Aralık 2025 18:15
Cansu hanım, Alara hanımin yazdıklarınıbir uygulayalım bence bana mantıklı geldi
C

Cansu Y. D. ..

22 Aralık 2025 05:35
Ben dün onu denedim ama hala sık sık uyanmaya devam etti emerek uyumak istiyor herhalde dişinin ağrısını anne sütü biraz da olsa rahatlatıyor galiba
D

Duygu A. ..

22 Aralık 2025 06:12
Evet Cansu hanım seraye de aynı şekildedamak içinde dis oluşmayabaslamis bnede öyle düşünüyorum yapacak bir şey yokbunkar daha bebek fazla kontrolcüdavranmamak lazım geçicibir süreç rahat olalım bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir