Uyku

67 görüntüleme
S

Saliha A. ..

19 Aralık 2025 13:02
Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz 6 ay 16 günlük şu an düzensiz uykular var sürekli benımle meme de uyumak istiyor bu süreç benı çok yoruyor çok seviyorum onu ama en azından uyuduğunda kendime vakit ayırıp dinlenmek istiyorum bazen böyle düşündüğüm için bile kendimi kötü hissediyorum acaba kötü bir anne miyim diye ama çok yoruldum hersey düzene ne zaman giriyor ? Zaten ek gıda yemiyor nefret ediyor resmen hergun bişeyler hazırlıyorum hevesle yok sadece meme 🤦🏻‍♀️ kilo alımı da azaldı doğum kilosu 3060 50 cm şu an 7700 67 cm acaba bakamıyor muyum doymuyor mu ama uykuda meme de emmiyor uyuyor emzik gibi , emzik biberon asla almıyor ögürüyor napacamı şaşırdım nereye gitsem ben normal bir süreç mi bir sorun mu var anlayamıyorum
C

Ceren ..

19 Aralık 2025 13:11
merhaba bebeğim 6 ay 5 günlük yaşadıklarınızı birebir yaşıyorum inanın gecemiz gündüzümüz aynı anlattığınız gibi ben denedim uyku eğitimini olmadı her bebek aynı tepkiyi vermez belki ama benim bebeğim çok inat çıktı çok aşırı ağladı uyumadı meme alana kadar uykusuz bekledi yani ben de şimdilik vazgeçtim ne yapacağımı bilmiyorum ben de çözüm arıyorum umarım yakın zamanda düzene girer bebişler yoksa çok yıpranacağız
S

Saliha A. ..

19 Aralık 2025 13:12
Ek gıda süreciniz nasıl peki muz hariç sevmedi yediremiyorum ya tadına baksa yeter yok asla ne ağzını açıyor hiç bir hevesi yok
A

Ayşe Ş. ..

19 Aralık 2025 13:20
Yedirme işini akşam siz yerken deneyin. Ara ara verin. Çok üstelemeyin. Hep normal akşam yemeği yer gibi siz iştahla yiyin ara ara onda teklif edin. Yavaş yavaş yiyecektir.
Betül E.

Betül E.

19 Aralık 2025 13:24
Kendinize hiç haksızlık etmeyin aynı süreçleri geçiriyorum.onunda uyum süreci artık hayata hazırlanıyor yavaş yavaş. Bizde her gece saat başı kalkıp emiyoruz ek gıda da sadece yoğurt yemeyi kabul etti. Bu bir süreç çok yoruluyorsunuz ve yoruluyoruz ama çok seviyoruz biraz daha sabır sanırım. Bu bir süreç ve hepsini gülümseyerek hatırlayacağız
S

Saliha A. ..

19 Aralık 2025 21:12
Yoğurt kendiniz mi mayalıyorsunuz activya falan mı yediriyorsunuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir