Uyku

119 görüntüleme
D

Derya O.

14 Aralık 2025 22:57
Bebeğimin uyku düzeniyok gündüzbir defauyuyor 3 gibi gece 1 de yatiyor sonra uyumaya çalıştığındaagliyor yastıktanatmaya dönmeyecalisiyor direniyor ne yapmam lazımbebegim 6 aylik dogdu suan 1 yasinda
E

Eda D.

15 Aralık 2025 01:53
Benim bebeğimde 1 yaşında 15 gün felan öyle devam etti ilk dişi de yeni çıkıyor ondanmıydı bilmiyorum ama 3 gündür akşam 8 den sabah 7 ye kadar uyuyor öğlende 12 den 2 ye kadar uyuyor kendi kendine tek uyku yapmaya başladı
E

Eda D.

15 Aralık 2025 01:57
Biz hata yaptık uyumuyor diye onunla oturduk ışıkları yaktıkgece 1-2 de eline oyuncak verdik,gece yarısı bebek arabasına koyup dışarı götürdük uyusun diye hiç işe yaramadı.sakin odaya götürüp karanlıkta kucağıma yatırıp pışpışla uyuttum 2 gün işe yaradı.
E

Eda D.

15 Aralık 2025 02:01
Uykusuzluk uykusuzluğu tetikliyormuş uzun süreler uyanık kalıncabeyinleri yorulup uykuya geçmesi zor olurmuş artık en fazla 4 yada 5 saat uyanık kalınca uyutmaya çalışıyorum ben
A

Ayşe Ş. ..

15 Aralık 2025 02:23
Sabahtan saat 3 kadar çok uzun bir süre. 1 saat uyuyor ise gündüz uykusunu mesela. Yarım saat öğleden önce yarım saat öğleden sonra uyutmaya çalışın. Uzun süre uyanık kaldığı için aşırı uyarılır beyni.
D

Derya O.

15 Aralık 2025 06:46
Evet ama çokinat bir cocuk gerçektenbas edemiyorum ağlamalarbagirmalar yatircagim zamançığlık cigliga agliyor duyan bisey oldu sanir öyle direniyor son ana kadar gözlerikipkirmizi oluyor ama direniyor dıştandolayimi bilmiyorum alt dışınınbiri cikti ozamandan beri boyle yapiyor uyku eğitimifalan diyorlar ama pek inanmiyorum onlara tereddutteyim çokhiperaktif bir cocuk hic durmuyor okadar hareketli yorulmuyorda ben yoruluyorum oyun oynarkenonunla o yorulmuyor ordan oraya surekli
A

Ayşe Ş. ..

15 Aralık 2025 08:01
Çocukların enerjisi bitmez. Evet çok yorucu oluyor. Saat 12 kadar oynadı mesela sonra uyuduğu odaya geçin uyku müziği açın. Spotify da Osman hocanın bir listesi var mesela. Yanına uzanın ninni söyleyin. Bir standart rutin oluşturun. Banyo olabilir. Uykudan önce böyle sakinlesecegi şeyleri yaptıkça yaptıkça artık bilinçaltına işlenir. Uyudu yarım saat uyandırın öğleden sonra güneşte mutalaka yarım saatte olsa dışarı çıkarın. Dışarı çıkmakta çok çabuk uyumasını sağlar. Önemli olan yorulması değil yoruldukca uyumaz daha çok uykusuz kalır.
D

Derya O.

15 Aralık 2025 08:43
Evet zaten bunlar bizim rutin şeylerimiz her gün duş alıyor gündeiki veya 3 defa dışarıcikartiyorum gezdiriyorum bisikletiyle parka gidiyoruz salıncaktasallanıyor bunlarınhepsini yapiyorum arastiriyorum ama olmuyor niye bilmiyorum bi türlübi düzen oturmuyor nerde hata yapiyorum onuda bilmiyorum ki inanin cok yoruldum artik gercekten o huzursuz bende oyleyim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir