Uyku !

124 görüntüleme
H

Hümeyra T.

13 Aralık 2025 06:34
İki gün sonra 5.ayını dolduracak ama iyice gece uykusu hafifledi, sürekli olarak aksam 7-7bucuk gibi uykuya geçse de bir saat sonra ağlayarak uyanıyor. Sonra 2,5 saat aralıklarıyla, en fazla 8.30da kalkıyor. Aslında 7de güne baslıyor ama izin vermiyorum çünkü benim gram gözümü açmaya gücüm yok. Bu yüzden ben delirmek üzereyim uykusuzluktan🥹ne yapmam lazım her şey tamam uyku hijyeni, burun temizliği her şey her şey.. 😕
G

Gdkmc

13 Aralık 2025 06:36
Bunu onun rutini olmuş ve bence gayet iyi
Bir rutin . Sabah 5.30 6 da uyanan bir bebeğim var hemde oyun oynamak için full enerji
H

Hümeyra T.

13 Aralık 2025 06:40
Aksam 7bucuktan sonra sürekli 2 bucuk saatte bir uyanıyor ben sallayarak uyutuyorum bırakınca da uyanıyo :(( o uyurken uyanık kalıyorum iyice dalana kadar ve benim uyku süremden gidiyor, zaten4tten sonra her bırakmada uyanıyo. Emip uyusa razıyım ama öyle dd olmuyor. Tüm gece aksam 7bucuktan sonra kalkıyor hiç 3 saat dolu dolu uyumama fırsat vermiyor. Tüm gün ayaktayız zaten. En azından aksam7 ve gece 12 ye kadar deliksiz uyusa dinlenmiş olurum ama yok 2,5satte bir kalkıyor yani en az 7 kez ben emzir yatır yapıyorum psikolojim bozuluyor
G

Gdkmc

13 Aralık 2025 06:42
Ayyy böyle anlatınca çok zormuş durumunuz benim bebeğimde sürekli kalkıyor hatta gecenin bir yarısı kalkıp babaaaa diye bağıra bağıra bir hal oluyo Allah yardımcımız olsun
A

Ayşegül Ü.

13 Aralık 2025 07:07
Gündüz uykuları mı fazla geliyor acaba, oğlum gündüz fazla uyuduğunda gece uyanmasında 1 saat uyanık kalıyor. Bir de son günlerde oğlum da daha sık uyanmaya başladı, eli ağzında olduğu için diş veya gaz diye düşünüyorum. Uykusuzluk maalesef tüm günü etkiliyor, umarım bir an önce düzelir 🙏🏻🤍
Nalın A.

Nalın A.

13 Aralık 2025 10:16
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim kızım saatte bir yada iki saatte bir kalkıp meme istiyor ve 8 aylık olacak. 8 aydır halim bu ve çok zorlanıyorum. Uyku eğitimine başladik 6. Gün bugün. Beşiğinde sallayarak uyutmaya çalışıyorum artık. Doktorum temasla uyumaya alışmış dedi. O yüzden sürekli uyanıp memyle uyumak istiyor dedi bakalım 15-20 gün bu şekilde ilerlicez.
H

Hümeyra T.

13 Aralık 2025 19:16
Valla hiçbir şey anlamadım tüm zamanımı bebeğimle ilgilenerek geçiyorum bir dakika yalnız değil uykusunu 30 dkkdan fazla yapmıyo anlamadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir