Uyku

83 görüntüleme
A

Akile B. ..

11 Aralık 2025 11:30
Merhaba arkadaşlar bebeğim 3 ay 25 günlük gündüz uykusu yok nerdeyse sallarsam uyuyor ama derin uykuya geçmiyor gece uyuyordu yine 2 3 gündür çok çabuk uyanıyor sürekli kıpır kıpır dı dün gece uykuya geçmedi uyudu dedim yarım saat sonra ağlayarak çığlık atarak kalktı geri uykuya geçmesi 1 1.30 saat sürdü ama yine derin uykuya geçmedi sabaha kadar sallandı başına gelen çözüm var mı
B

Büşra K. ..

11 Aralık 2025 11:35
Merhaba dönmeye başlamadıysa kundak öneririm kıpır kıpır yazmışsınız ya
A

Akile B. ..

11 Aralık 2025 11:42
Kundak yapıyorum doğduğundan beri öyle yatırıyorum dönmüyor daha dönmeye çalışıyor
A

Ayşe Ş. ..

11 Aralık 2025 11:55
Akile hanım gaz yada salyalanma var ise diş derim. Yada 4 ay uyku gerilemesi. Çok zor bir dönemdi. 3-4 hafta sürebiliyor 4 ay atağı ise. Allah güç kuvvet versin
A

Akile B. ..

11 Aralık 2025 12:02
Evet var Ayşe hanım ağzının suyuda akıyor gaz da var zorlu bir süreç olacak amin teşekkür
A

Ayşe Ş. ..

11 Aralık 2025 12:06
Salya akıyor kaşımak istiyor ise doktorunuza yazın. Eczaneden diş tozu alın tetagil temiz içerikli. 4 ay gaz artık bu aydan sonra yavaş yavaş azalır. Sakin kalmaya çalışın ekstra başka birşey yoksa sabırla geçmesini bekleyecek bebeğinize destek olup acılarını azaltmaya çalışacaksıniz. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz😇
A

Akile B. ..

11 Aralık 2025 12:36
Tetagil aldım sürüyorum Umarım geçer 🤲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir